İbrahim AKSU
Paylaşımcı Üye
merhaba arkadaşlar, nette uygun fiyata yem temizleme makinesi satan bir yer biliyormusunuz, bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz, teşekkür ederim
gayet uygun .Kac cıft kusunuz var ?
BST Profesyonel Kuş ve Kafes Üretimi
hocam yem üfleme makinesi arıyorum teşekkürler
tamam hocam burada satılıyor yem temızlemme ben buradan almıştım o yuzden verdım sıteyı
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:43 -->-> Daha önceki mesaj 00:42 --
cok kuşunuz yoksa gereksız bır sey o yuzden sordum kaç cıft kusunuz vardiye
şuan 12 tane var yavrularla beraber ve en fazla 20 tane tutarım elimde hocam
20 tane ise gereklı bır sey![]()
arkadaslar bu makina yemlerin kabuklarını ayırıp tamamen yenin içini mi çıkarıyor yoksa yemin içindeki tozu toprağı mı temizliyor ?
yenmış yemlerı yanı kabukları ayırıyor %90 yenmemış yemler bır kapta topluyor tekrar kullanıyorsunarkadaslar bu makina yemlerin kabuklarını ayırıp tamamen yenin içini mi çıkarıyor yoksa yemin içindeki tozu toprağı mı temizliyor ?
yenmış yemlerı yanı kabukları ayırıyor %90 yenmemış yemler bır kapta topluyor tekrar kullanıyorsun
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:20 -->-> Daha önceki mesaj 01:18 --
kendınızde yapabılırsnız aslında pc fanlarını kullanarak yapmmıştı bır arkş gayetde guzel olmuş
Evet ben bunu gördüm teşekkürler , denemedim ama yem kabukları elektrik süpürgesine zarar verirmi diye düşünüyorum