Ayri koydum bugün. Biraz once baktimda tellere tirmanmis yine kanamis tirnagi. Şişmiş birazda. Vazelin sürsem mi ? Basamiyor uzerine.Maşaallah bu kuşunuz güzel tırnak düşerse yenisi gelmez ancak hangi kremi kullanacaksınız bilemiyorum . yan yana koyun dursunlar ayırmayın derim
Oksijenli su yok onu almam lazim. Dün den bugüne şişti ama tirnagi duseceksede düşse hayvan kurtulsaOksijenli su damlatın tırnağının üzerine mikrop kapmasın.Durduğu tünekleri temiz tutun dışkı ve bulunduğu ortamda rutubet olmasın.Oksijenli suyu 2 saate bir damlatın.
Siz müdahale etmeyin.Dokular tırnağı tutarsa düşmez.Tutamazsa da kendiliğinden düşer.Siz o bölgenin temizliğini sağlayın mikrop kapmasın bu yeterli.Oksijenli su yok onu almam lazim. Dün den bugüne şişti ama tirnagi duseceksede düşse hayvan kurtulsa
Vermem tirnagini gorupte aldim sevdim kuşu. Ama kilolu ucamiyor en fazla bir buçuk metre yukselebiliyorBu şekilde çok kuş değiştirdim. Hiç bir faydasını görmedim. Sende büyük ihtimalle değiştireceksin bir kere kuşku düşmüş içine. Ben ilk görüşte aşık olduğum zımba gibi kuşlar yatıyo beğenmeyip verdiklerim üredi hep. Üste verdiğim paralar ile çok baba show jumbo alırdım kısmet.