Merhaba arkadaşlar yeni aldığım 9 aylık sultan papağanım yemek yemiyor. Sadece su içiyor. Acaba stresemi girdi? En son Dışkısı fotoğraftaki gibi köpüklü gibi. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Eve yeni gelen kuşlarda yem yememe su içmeme dışkıda değişiklik normaldir
peki bu alışma sürecinde yemek yememesi ona zararı olurmu? yani ne zaman yemeğe başlarKuşu yeni aldığınız için yemez. Birazcık zaman tanıyın kuşa. Dışkı sorununu ise daha bilgili arkadaşlara sorabilirsin.
Bir zararı olacağını düşünmüyorum.peki bu alışma sürecinde yemek yememesi ona zararı olurmu? yani ne zaman yemeğe başlar
Alışma sürecinde değilde sadece 1 gün falan yemez o da kuştan kuşa değişir misal benim kuşum aynı gün yeminide yemişti suyunuda içmiştipeki bu alışma sürecinde yemek yememesi ona zararı olurmu? yani ne zaman yemeğe başlar
Bir zararı olacağını düşünmüyorum.
Yem yedi. Dışkısı normalmidir ?Alışma sürecinde değilde sadece 1 gün falan yemez o da kuştan kuşa değişir misal benim kuşum aynı gün yeminide yemişti suyunuda içmişti
Sıvı atımı fazla fakat dediğim gibi ye geldiği için olabilir 1 2 hafta sonra tekrar atın bu konu üzerinden
Birde aldığımdan beri çok kaşınıyor acaba Bitli kuşmu sattı adam bana diye düşünüyorum. Kafesin altı bu videodaki şekilde alttakiler bitmi?Alışma sürecinde değilde sadece 1 gün falan yemez o da kuştan kuşa değişir misal benim kuşum aynı gün yeminide yemişti suyunuda içmişti
Kuş ve kuşun yeni dışkısını attım. Kuşun kanadının altı baya bi kelleşmişKuşun fotoğrafını ekler misiniz net bir şekilde, tüyde olup olmadığına bakacağım
Yeni dışkısıKuşun fotoğrafını ekler misiniz net bir şekilde, tüyde olup olmadığına bakacağım
Buda diğer papağanımın dışkısı. Yemler öğütlmemiş gibi. Probiyotik mi vermeliyim? @Recai SULAMİS @alph @ADRIANKuş ve kuşun yeni dışkısını attım. Kuşun kanadının altı baya bi kelleşmiş