Yeni aldığım muhabbet kuşu kasılıyor

Muhabbetkuşumş

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba cuma günü yeni bir muhabbet kuşu aldım henüz 25-30 günlük bir yavru. Eve geldiğinde çok uyuması ve sıvı kaka dışında bir problemi yoktu. Cumartesi günü de bir sıkıntı yaşamadık.cuma günü verdiğim haşlanmış patates sanırım kakayı normalleştirmişti.
Daha sonrasında bugün yani pazar günü kuş kasılmaya başladı durup dururken bağırarak kasılıyor 15-20 saniye sonra kanatları ve bacakları rahatlıyor ve uyku hali geliyor hayvana
Ayrıca iştahıda iyi onu da söylemem gerekir sanırım haşlanmış yumurta ve havuçtan yumurta maması yaptım onu yedi bir de yavru muhabbet kuşu mamasını veriyorum
Ne yapabilirim tedavisi nedir yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum

son yaptığı dışkısını beyaz peçete üzerinde iken flaşsız çekip birde kuşun videosunu eklerseniz daha hızlı yardımcı olabilirler

Bt amin forte ve versele laga colombine vita kullanın. Nörolojik problemi olabilir vitamin veya mineral eksikliğinden de olabilir. Sara nöbeti olabilir. Hızlıca en başta vitamin ve özellikle magnezyum olmak üzere multi mineral takviyesi yapıp gözlemek gerek.

Bt amin forte ve versele laga colombine vita kullanın. Nörolojik problemi olabilir vitamin veya mineral eksikliğinden de olabilir. Sara nöbeti olabilir. Hızlıca en başta vitamin ve özellikle magnezyum olmak üzere multi mineral takviyesi yapıp gözlemek gerek.
Anladım teşekkürler yarın bakayım dediklerinize

Geri