Yeni alınan muhabbet kuşu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0uirex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0uirex

Yeni Üye
Merhaba 4 aylık Yavru aldım alalı 1 gün oluyor tam. Şu anlık normal yem yok dal darı veriyorum ama çok da vermek istemiyorum bi dışkısına bakarmısınız normalmi? Ek olarak günde ne kadar vereyim dal darı? 2 gün sonra normal yemi geliyor.

https://hizliresim.com/qpzt232

Denflor ve prozim plus probiyotik alın. Bir an önce normal karışık yeme dönün. Dal darıyı bitirene kadar çok seyrek verin bitince de bir daha almayın.

Bugün alın. İdare eder etmesine ama dal darı karbonhidrat deposudur. Boşa şeker yüklüyorsunuz kuşa. Besleyiciliği yok sayılır.

Kuş biraz bakımsız görünüyor kuyruk tarafı biçimsiz.
Dışkılar da pek normal değil,zarlı dışkı normal değil. Organsal bir durum olabilir karaciğer ya da pankreas gibi,ama şu an için dışkı ile anlamak zor. Röntgende anlaşılır bunlar.
Sizin elinizde olması gereken ana temel takviyeler;
Probiyotik,
Multivitamin,
Mineral

Bunlar elinizde olmalı.

Kanatlı oil prozim plus probiyotik (kendi sitesinden alabilirsiniz),Gerwit-w (30 ml),Sedochol(30 ml),Carni Speed(30 ml),Bt Amin Forte (20 ml) alın,Grpet ürünleri sitesinden temin edebilirsiniz.

Yem olarak sabit bir markadan devam edin. Garden mix pembe platin ya da versele laga markasını alabilirsiniz, birinden devam edin.
Kendi kapalı paketinde satın alın ama. Versele laga adında sahte yemler satılıyor dikkat edin.
Dal darı karbonhidrat değeri yüksek olduğu için,obeziteye sebep olabilir,hiç vermeyin.
Elinizdekileri dışarıdaki kuşlara verebilirsiniz.
Kafeste gaga taşı da olsun,powermax mineral blok taşı alabilirsiniz. Kafeste sabit kalsın. Versele laga pelet yem de almanızı öneririm(50 gr alabilirsiniz bölünmüş).
Ürünleri alırsanız buraya bilgi verin,size program yapılsın 👍🏻

Geri