Halil YILMAZ
Yeni Üye
Şimdi ben çift muhabbet kuşu almak istiyorum ama bu kuşlar yavrulayınca ben bu yavruları ne yapacağım?? Lütfen bir fikir verin ve petshop yavru kuş satın alırmı
?
?
petshopların çoğu kuşu almıyorlar alsalarda ölü fiyatına alırlarŞimdi ben çift muhabbet kuşu almak istiyorum ama bu kuşlar yavrulayınca ben bu yavruları ne yapacağım?? Lütfen bir fikir verin ve petshop yavru kuş satın alırmı
?
Benim de kafamda benzer konular var. Erkek kuşum var , yanına dışı almayı düşünüyorum. Ama yavruları ne yaparım sorusu bende son sırada. Çünkü dişinin yumurtlaması, kuluçka süresi, eğer sorun olursa ne yapmak gerek mesela elle besleme yapmak gerekirse ne olacak ? Gibi sorunlar daha önemli bence. Siz bunları biliyor musunuz.Şimdi ben çift muhabbet kuşu almak istiyorum ama bu kuşlar yavrulayınca ben bu yavruları ne yapacağım?? Lütfen bir fikir verin ve petshop yavru kuş satın alırmı
?
Elle beslemek cok kolay ve cok keyifli.Yavruları cevrenize hediye edebilirsiniz.internette ilan verip satabilirsiniz veya hediye edebilirsiniz sosyal medyada.Benim de kafamda benzer konular var. Erkek kuşum var , yanına dışı almayı düşünüyorum. Ama yavruları ne yaparım sorusu bende son sırada. Çünkü dişinin yumurtlaması, kuluçka süresi, eğer sorun olursa ne yapmak gerek mesela elle besleme yapmak gerekirse ne olacak ? Gibi sorunlar daha önemli bence. Siz bunları biliyor musunuz.