yeni kuşum teo

mert kobaner

Yeni Üye
111111

Son düzenleme:
Arkadaşım bende kuşumu aldığımda 6 aylıkta alıştırma sorunu yaşamadım elime geliyor konuşuyor beş altı kelime, benimle yemek yiyor çay içiyor su içiyor bildiğin insan oldu artık. Tamamen ona ayırdığın vakitte ve sevgine bağlı olduğunu düşünüyorum. Bence kuş kafeste bi kaç gün dursun hem kafese hemde ortama alışsın yem yemesi su içmesi normale dönsün ondan sonra eline alıştırırsın.

Avuçlamayı bırakın öncelikle hiç sevmezler.. Biraz uzun sürebilir alışma işi onunla ilgilenin surekli konuşun zamanla alışacaktır

LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Arkadaşım bende kuşumu aldığımda 6 aylıkta alıştırma sorunu yaşamadım elime geliyor konuşuyor beş altı kelime, benimle yemek yiyor çay içiyor su içiyor bildiğin insan oldu artık. Tamamen ona ayırdığın vakitte ve sevgine bağlı olduğunu düşünüyorum. Bence kuş kafeste bi kaç gün dursun hem kafese hemde ortama alışsın yem yemesi su içmesi normale dönsün ondan sonra eline alıştırırsın.

Kuşunuzun ırkı nedir yada foto varmıdır

Yanlız yaşı daha büyük gözün de halka oluşmuş 1 yaşında falan
Ortama alışmaya çalışıyor biraz uzaktan izleyin ürkmesin 2-3 gün sonra toparlanır.

Son düzenleme:
Uyuma falan değil kardeşim böyle uyuma mı olur Allah aşkına adam yardım bekliyor yazdığınız şeye bakın

Son düzenleme:
Önce ses çıkaran bir oyuncağa alıştırıp daha sonra oyuncağı kafesten çıkarıp oyuncakla ses çıkararak kendine çekmeyi deneyebilirsin bende 4 aylıkken aldım bu şekilde alıştırdım. Masa kurulmaya başladığı anda çıkarın beni diye dört dönüyor kafeste sadece tabğın içinden yiyor al şunu diyip kenara koyuyorsun patetesi o gene gelip benim tabağımdan yiyor.

ama benimki fransız tüy dökümü olduğu için uçamıyor bu durumu belki kolay alışmasını etkilemiş olabilir.

Halka oluşmuş gibi bana daha büyük gibi geldi petshop tan aldıysanız öyle söylerler satmak için bir de tünekte dururken çekin öyle bakalım

Biraz zaman geçsin olur o da

cesaretinizi tebrik ederim...biz 1,5 aylık kuşu nasıl eğitiriz diye düşünüyoruz...benim size tavsiyem yemlikleri sökün saat başı avcunuzla yem sunun kuşa elbet dayanamyıp yiyecektir..ilk günler saatlerce aç kalır belki gelmez yılmayın, ısrarla teklif edin elbet gelip yiyecektir..ben öyle alıştırdım...inşallah herşey istediğiniz gibi olur...güzel haberlerinizi bekliyoruz..

Geri