Yeni sahiplendigim cift alisma sureci ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Drsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Drsn

Yeni Üye
Mrb araniza bi cift mubisle yeni katildim es diye aldim daha once yavru vermemis yeni cift arastirdigim kadariyla ikiside kizismis ama ben eslesme belirtisi gormedim bana geleli 4 gun oldu yeni ortalama alisma ve yavru alma sureci ne kadar surer?

Ekli dosyalar

• IMAG0088.jpg
    IMAG0088.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 17
  • IMAG0095_1_1.jpg
    IMAG0095_1_1.jpg
    253.7 KB · Görüntüleme: 13
  • IMAG0093_1.jpg
    IMAG0093_1.jpg
    278 KB · Görüntüleme: 11
  • IMAG0091_1.jpg
    IMAG0091_1.jpg
    387.2 KB · Görüntüleme: 15
Maaşallah, hayırlı olsun. Bu durum kuşların karakterine, sizin tutumunuza ve ortama bağlı. Ben kuşların ayrı ayrı ortama alıştırılmasından yanayım. Ayrıca kendi fikrimi de belirteyim, birçok kişi yanyana duran kuşlara eş olmuş diyor ama ben sağlıklı bir çiftleşme görmeden eş olduklarını söyleyemiyorum. Eğer daha önceden yavru yapmamışlarsa, birçok kuşun bulunmadığı bir ortamda, hemen alışıp çiftleşmelerini beklemeyin. Bu süreç uzun olabilir.

Maaşallah, hayırlı olsun. Bu durum kuşların karakterine, sizin tutumunuza ve ortama bağlı. Ben kuşların ayrı ayrı ortama alıştırılmasından yanayım. Ayrıca kendi fikrimi de belirteyim, birçok kişi yanyana duran kuşlara eş olmuş diyor ama ben sağlıklı bir çiftleşme görmeden eş olduklarını söyleyemiyorum. Eğer daha önceden yavru yapmamışlarsa, birçok kuşun bulunmadığı bir ortamda, hemen alışıp çiftleşmelerini beklemeyin. Bu süreç uzun olabilir.

Tesekkur ederim opustuklerini falan gordum kavgada etmiyolardi bende es olmuslardir diye dusundum okudugum kadariyla cok es secen kuslar degil diye biliyorum su an bulunduklari ortamda iki sultan ikide iskender papaganim var alisma surecinin ortalama bi suresi yoksa artik hayirlisi beklicez

Maşallah güzel çift fazla rahatsız etmeyin zamana bırakın dediginiz gibi kizismislar inşaallah yavrularinizda olur

İnşallah hepsinden yavru alırsınız

Geri