Yeni tüyler

Gözem Elma

Emektar Üye
Muhabbet Kuşu Üreticisi
Erkek kuşum tüye girmişti iyi bir bakımla 2.haftada atlatmak üzereyiz bitti sayılır. İlk tüyü olduğu için acemiydik biraz tabi. Biraz uzaktan çekebildim ancak ilk tüyden sonraki ilk hallerimiz bu şekilde

Ekli dosyalar

• IMG_8879.JPG
    IMG_8879.JPG
    606.9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_8882.JPG
    IMG_8882.JPG
    684.3 KB · Görüntüleme: 35
Erkek kuşum tüye girmişti iyi bir bakımla 2.haftada atlatmak üzereyiz bitti sayılır. İlk tüyü olduğu için acemiydik biraz tabi. Biraz uzaktan çekebildim ancak ilk tüyden sonraki ilk hallerimiz bu şekilde

Maşallah güzel görünüyorlar. bu süreçte neler yaptınız ? bilgi verebilirmisiniz ?

Maşallah güzel görünüyorlar. bu süreçte neler yaptınız ? bilgi verebilirmisiniz ?
Maydanoz verdim özellikle çok etkisi oldu 2 günde bir. Vitamin verdim suyuna katarak. Kuşum hiç halsiz kalmadı uçması için imkan sağladım. Sirkeli su ile banyo yaptı. Tabi kendi isteğiyle. Nane ve maydanoz en büyük yardımcıydı diyebilirim.

Him tamamdir tesekkur ederim bilgi icin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@grkmgzde Merhaba kuşun tüyden çıkmasına anladığım kadarıyla maydanoz etkili olduğunu düşündüğünü yazmışsınız. Maydanoz kuşları öldürüyor diye bir söylenti var gerçekten faydalı mı değilmi emin olmak istiyorum ayrıca kullanmış olduğunuz vitaminin ismini hatırlıyorsanız paylaşabilirmisiniz?

@grkmgzde Merhaba kuşun tüyden çıkmasına anladığım kadarıyla maydanoz etkili olduğunu düşündüğünü yazmışsınız. Maydanoz kuşları öldürüyor diye bir söylenti var gerçekten faydalı mı değilmi emin olmak istiyorum ayrıca kullanmış olduğunuz vitaminin ismini hatırlıyorsanız paylaşabilirmisiniz?
Kuşları aldığımdan beri maydonoz kullanıyorum. Gerek mamalarında gerekse normal asarak. Öldürmeyi bırakın ishal yaptığını dahi görmedim şuana kadar. Dozunda verildiği zaman çok faydalı. Maydonoz tüy gelişimi için çok önemli bence çünkü vitamini çok az kullandım. Nane ve maydonoz ama dediğim gibi dozunda ve iki gün arayla verdim. Bende aksine maydonozun tüy gelişiminde faydalı olduğu ve daha parlak tüyler çıkardığını gördüğüm için kullanmıştım. Yavrular olursa onlara da özellikle tüylenme döneminde anne babasına vererek yedireceğim. O derece memnunum yani. Umarım sorunuza yanıt olmuştur. Yanlış hatırlamıyorsam maxisol multivit olması gerek.

Geri