Arkadaşlar benim kuşum 2 yaşında.Ben yeni bit yavru kuş almak istiyorum o nu aldığımda eve getirdiğimde ne zaman elimi kafese sokabilirim 1 aylık alıcam bu arada ne zaman elimi kafese sokiyim ne zaman kafesten çıkartiyim.Şimdiden teşekkürler
Tesekkur ederim bide 2 yasli muhhabet kusu egitilirmi?Yeni alınan yavru kuşların eğitilmeleri zor bir durum değil sadece sabır isteyen bir durum. Alttaki kaynaktan destek alabilirsiniz gereken her şey yazıyor.
![]()
Muhabbet Kuşu Eğitimi
Muhabbet Kuşları bilindiği üzere eğitilmesi en kolay kuş türüdür. Konuşması dediğimiz özelliği ise taklitçi olmasından kaynaklanmaktadır. Muhabbet Kuşları omuzunuza, elinize, kolunuza vs. her şekilde alıştırabilirsiniz. Omuzunuzda iken nasıl dışarı çıkartabilirim gibi sorularla da karşılaştım...www.muhabbetkusu.com.tr
Yaşlı ne kadar yaşlı olduğuna göre değişir.Tesekkur ederim bide 2 yasli muhhabet kusu egitilirmi?
2 yasindaYaşlı ne kadar yaşlı olduğuna göre değişir.
2 yasinda
Cok tesekkur ederim anladim iyi aksamlarEğitilebilir elbet ama yavrudan alınan bir kuşla kıyaslanabilecek düzeyde değil. Örneğin ben muhabbet kuşuma eş olarak 6 aylık kuş aldım alıştıramadım bir türlü kendime kaç aydır en fazla elimden yem yer omzuma gelecek düzeyde. Diğer kuşumu 2 aylıkken filan aldım ağzımdan yem bile yediririm ona arada ki farkı anlamanız için.