Berşan KENAR
Paylaşımcı Üye
1.5 yasibda disi kuşumu nasil alostirabilirim disari salacam korkuyorum
Sagol abi çok agresif yemleri dokuyo daha aonra yemligi kirmis kus anneannemin bn haftasonlari gidiyorum kirmis yemlihi felan fagasini kirmis kan vardi bisi yapamadim fena isiriyo acaba disi diyemiErgen kuşun alışması zor, imkansız değil. Gereken ilgi ve sevgiyle olmayacak şey yoktur.
Sevdiği meyveleri önce bir sopa ucundan sonra sopayı kısaltıp elinden yemesini sağlayabilirsin. Sürekli kafesin yanında otur varlığına alışsın. Ancak ucun ve sabır isteyen bir iş..
Dişiler biraz fazla ısırır.
Ben eldiven takıyorum dişileri tutarken.
![]()
Kuş anneannemin istemiyoDamat al bi tane.
Dişiler biraz fazla ısırır.
Ben eldiven takıyorum dişileri tutarken.
![]()
Abi nasi alistirdinyalnız değilmişim abi) bana gelen yetişkin kuşu bende eldivenle alıştırdım acayip saldırgan oluyorlar
Abi nasi alistirdin
Maşallah benimki dana gibi kaptinmi birakmiyo bugun salacam korkuyorum bakalim nokacakbakamayan biri bana vermek istedi.kuş bana geldiğinde vahşiydi bildiğin karton bi kutuda geldi açayım dedim elimi yakınına sokamıyordum 10 cm yakınına sokayım bas bas yırtıyor kendini saldırıyordu eldivenle alıp önüme koyuyordum konuşuyordum onunla eski sahibi hiç ilgilenmemiş kuş tosun gibiydi ve uçamıyordu kanatları tutulmuştu neyse telefonumu çok sevmişti nereye götürsem peşinden geliyordu bende ileri geri ileri geri hergün oynattım kilo verdi yavaş yavaş uçmaya başladı ama en önemlisi sevgi göstericen 5-6 ayda çok iyi hale geldi şimdi konuşuyoruz ben ona şöyle şöyle derim oda kendince öterek cevap vermeye çalışır kanat çırpar çok yakınız birbirimize gerçi şu aralar ısırmaya başladı kızgınlıktan dişi aldım birtane bekliyorm eş alsınlar diye.sevgi saygıyı eksik tutma elinden meyve yem vs yedir dışarı çıkar biraz geç olur ama alışır
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:46 -->-> Daha önceki mesaj 08:46 --
Resimdeki arkadaş kendisi![]()