Umut Can Çil
Paylaşımcı Üye
İki kuş da dışarda erkek giriyor su içip çıkıyor dişi ise uykusu geliyor heralde kabarıyor beni görünce normale dönüyor napcam
korkutmadan kafesin içindeki tüneği çıkarın ayağının oraya doğru götürün yavaşca üzerine çıkacaktır yavaş yavaş kafesin içerisinde doğru bırakın gireceklerdirİki kuş da dışarda erkek giriyor su içip çıkıyor dişi ise uykusu geliyor heralde kabarıyor beni görünce normale dönüyor napcam
Erkek kafesi biliyorkorkutmadan kafesin içindeki tüneği çıkarın ayağının oraya doğru götürün yavaşca üzerine çıkacaktır yavaş yavaş kafesin içerisinde doğru bırakın gireceklerdir
dişiyi o şekilde koymayı deneyinErkek kafesi biliyor
kafesin kapısı açık kalsın siz sokamıyorsanız illaki yemek yemek için veya su içmek için girecekYorarak mı sokmam lazım
Erkek giriyor yiyor dişiye kusuyor çıldıracağım erkek konacağı yerleri öğretmiş koyulmuyorkafesin kapısı açık kalsın siz sokamıyorsanız illaki yemek yemek için veya su içmek için girecek
Bu şekilde yaparsanız kuş strese girer ve size olan güvenini kaybeder. İçeriye girmesi için bu kadar çabalamanızı anlamadım kendisi istediği zaman girer.Arkadailar zorunlu olarak tül attım kuş tülden korktuğu için yere düştü kacaçakken tutrum ve koyfum sıkıntı olur mu
Girse sikinti yok saatlerxe disarida ve kabariyor bir sure sonraBu şekilde yaparsanız kuş strese girer ve size olan güvenini kaybeder. İçeriye girmesi için bu kadar çabalamanızı anlamadım kendisi istediği zaman girer.
Kabarsın. Her kabartı eşittir hastalık değil. Keyiflenip de kabarmış da olabilir.Girse sikinti yok saatlerxe disarida ve kabariyor bir sure sonra