Alidgn23
Meraklı Üye
boş yumurtaların üzerine yatması da zaman kaybı yapar ama yatıyor derkn denediniz yani?Çok ürkekler ama sonrasinda yatmaz diye elimi bile vurmadim hiç ama yatiyor
Yok daha niye kiriyosun 1 hafta oldu herhalde daha degil mi? Normalde 2 hafta suresi var zaten en kötü 1 hafta daha bekleyelim bir gelisme var mı bakalım olmazsa arkadaşın dediği gibi dolu mu boş mu diye bir bakarsin birkaç gün sonra o arada yazan bilen biri olur belkiKimsenin bilgisi yok güzel yatsin kuş 1 hafta daha olmadi kirarim ne yapayim![]()
Bunu deneme yanılma yöntemiyle görmelisiniz. Bence deneyin en azından kuşlarınız ne gibi bir yapıya sahip ona göre davranırsınız sizde yumurtaları alın karanlık bir ortamda telefonunuzun flashın üstüne koyun ve yumurtaları inceleyin fotoğraf çekebilirseniz gönderin fotoğraf çekemiyorsanız yumurtanın içini tarif edin. Genellikle kırmızı damarlar olmalı içinde. Yumurtalar çok kirli dikkat edin herhangi bir temizlik yapmayın içine bir avuç kadar talaş koyabilirsiniz.Çok ürkekler ama sonrasinda yatmaz diye elimi bile vurmadim hiç ama yatiyor
Tsk ederim yorum için yumurtalari temizleyip talas koydum kuş halen sorunsuz bir şekilde yatiyor fakat ışık tutup baktigimda anlayamadim ne yazik kiBunu deneme yanılma yöntemiyle görmelisiniz. Bence deneyin en azından kuşlarınız ne gibi bir yapıya sahip ona göre davranırsınız sizde yumurtaları alın karanlık bir ortamda telefonunuzun flashın üstüne koyun ve yumurtaları inceleyin fotoğraf çekebilirseniz gönderin fotoğraf çekemiyorsanız yumurtanın içini tarif edin. Genellikle kırmızı damarlar olmalı içinde. Yumurtalar çok kirli dikkat edin herhangi bir temizlik yapmayın içine bir avuç kadar talaş koyabilirsiniz.
Tsk ederim yorum için yumurtalari temizleyip talas koydum kuş halen sorunsuz bir şekilde yatiyor fakat ışık tutup baktigimda anlayamadim ne yazik ki
tamamdırAkşam bakayim fotosunu çekeyim karanlikta birde siz bakın