Bir hafta kuluçkadan sonra embriyo ölmüş az kalmış yavru çıkabilir.Arkadaşlar yaklaşık 5 gün önce hasar alan yumurtayı attın çıkar mı diye hasar olan yerde kararma olmuş ilk yumurtasıydı kuşumun şuan gelişme var gibi eğer hasar almadıysa 3 güne çıkması lazım fotosuEkli dosyayı görüntüle 54617
Sezin yanlış anlamada zaten 1 değişim daha geçirmesi lazım yani az kalmış bilmiyorsan emin konuşma "bence" kullanabilirsin yada "sanrıım"3 gün kaldıysa daha dolu gözükmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
kendi yumurtalarımdan yola çıkarak söyledim.Sezin yanlış anlamada zaten 1 değişim daha geçirmesi lazım yani az kalmış bilmiyorsan emin konuşma "bence" kullanabilirsin yada "sanrıım"
4 aylıkken mümkün değil siz yaşını yanlış biliyorsunuzdur, fotoğrafını atın.Arkadaşlar benim de bir tane 4 aylık dişi muhabbet kuşum var. Kızgınlık yumurtası yaptı. Bir tane erkek kuş aldım yalancı yumurta yaptı onu çıkardıktan sonra da yumurtlamaya devam etti suan iki adet yumurtası var 4 aylıkken yumurtlaması normal mi?
Yaşını gayet iyi biliyorum çünkü yeme düştüğünden beri ben besliyorum 1 aylıkken kuluçkadan çıktığı gibi ben beslemeye başladım 25 Aralık'ta bir ayini doldurdu4 aylıkken mümkün değil siz yaşını yanlış biliyorsunuzdur, fotoğrafını atın.
Olsun siz genede fotoğraf atın.Yaşını gayet iyi biliyorum çünkü yeme düştüğünden beri ben besliyorum 1 aylıkken kuluçkadan çıktığı gibi ben beslemeye başladım 25 Aralık'ta bir ayini doldurdu
Fotoğraf çekmek için kuluçkayı açtığımda bir anlik refleks ile yumurtayı altından çıkardı diğeri altinda duruyor. Erkekte çoğunlukla yuvaligin içinde kalıyorOlsun siz genede fotoğraf atın.
4 aylık adım gibi biliyorum. Benim diğer çiftimin yavrusu zaten 1 aydan sonra yeme düşüyorlar ben yeme düşer düşmez yanıma aldım rengini beğendiğim için hatta 25 Aralık'ta kendi ellerim ile çıkardım.Daha 4 aylık bir kuşun irisi bu kadar belli olmaz bu kuş en az 6-8 aylık
Kuş 4 aylık felan değil ben dedim, 8 aylık üstü kızışmış.Fotoğraf çekmek için kuluçkayı açtığımda bir anlik refleks ile yumurtayı altından çıkardı diğeri altinda duruyor. Erkekte çoğunlukla yuvaligin içinde kalıyor
Sayın hanımefendi, 25 Aralık 2020'de 1 ayını dolduran yeni yeme düşmüş kuş Nisan ayı itibariyle 8 aylık üstü mü olur? 25 Aralık 1 aylık, 25 Ocak 2 aylık, 25 Şubat 3 aylık, 25 Mart 4 aylık, 25 nisanda da 5 aylık olacak.Kuş 4 aylık felan değil ben dedim, 8 aylık üstü kızışmış.
Hocam bence karıştırıyorsunuz bu kuşun 4 aylık olması imkansızSayın hanımefendi, 25 Aralık 2020'de 1 ayını dolduran yeni yeme düşmüş kuş Nisan ayı itibariyle 8 aylık üstü mü olur? 25 Aralık 1 aylık, 25 Ocak 2 aylık, 25 Şubat 3 aylık, 25 Mart 4 aylık, 25 nisanda da 5 aylık olacak.
Hocam canım benim bu kuş yukarıda belirttiğim gibi 25 Aralık'ta yeme düştü hatta benim final sınavlarımın son teslim günündr 1 aylik oluyordu sinavlarimi teslim ettim sonra direkt gidip çıkarttım adım gibi eminim 4 aylık olduğuna ve baya baya çiftleşiyorlar yatağımın yanı başına koymuşum o kadar ilgileniyorum ben bu kuşla yaşını bilmeyecek kadar afedersiniz salakta değilim. Yumurta da sağlam gözüküyorHocam bence karıştırıyorsunuz bu kuşun 4 aylık olması imkansız
Doğrudur hocam ne diyeyimHocam canım benim bu kuş yukarıda belirttiğim gibi 25 Aralık'ta yeme düştü hatta benim final sınavlarımın son teslim günündr 1 aylik oluyordu sinavlarimi teslim ettim sonra direkt gidip çıkarttım adım gibi eminim 4 aylık olduğuna ve baya baya çiftleşiyorlar yatağımın yanı başına koymuşum o kadar ilgileniyorum ben bu kuşla yaşını bilmeyecek kadar afedersiniz salakta değilim. Yumurta da sağlam gözüküyor