zorro123
Paylaşımcı Üye
Hazır aldığım çift 4 ayı aşkın süredir bende bulunuyor.Çift aldığımdan beri çiftleşiyor lakin hala bir yumurta belirtisi yok.Bundan iki hafta önce yuvalığa girmediği için konu açmıştım fakat yuvalığın içindeki talaşları çıkarınca ikisi birden sürekli girmeye başladılar.Durum böyle olunca hala dişinin yumurta yapmaması kafa karıştırıyor.
Erkek de dişi de çok hareketli ve çok aktif. Mama ,belli aralıklarla vitamin, meyve-sebze ve yemlerini veriyorum. Kesinlikle beslenmelerinde sıkıntı yok.
Kafesin bulunduğu yer evin sıcak bir koridorunda ve omuz hizasında.Nem de gayet uygun.
Yani 4 aydır yumurta gelmemesi dışında bariz bir sıkıntı görünmüyor.Peki bu durum normal mi ? Dişi kısır olabilir mi ?
Erkek de dişi de çok hareketli ve çok aktif. Mama ,belli aralıklarla vitamin, meyve-sebze ve yemlerini veriyorum. Kesinlikle beslenmelerinde sıkıntı yok.
Kafesin bulunduğu yer evin sıcak bir koridorunda ve omuz hizasında.Nem de gayet uygun.
Yani 4 aydır yumurta gelmemesi dışında bariz bir sıkıntı görünmüyor.Peki bu durum normal mi ? Dişi kısır olabilir mi ?