GözdeGB
Paylaşımcı Üye
Ilk yumurtasi henuz. Kanamasi devam etmedi yuvanin ici temiz suan. Sadece orada varmis. Mama yaptim. Umarim devam etmez.Tabiki normal değil. Yumurta tahrip etmiş geçtiği bir bölgeyi. Gözlemlemeye devam edin. Ve K vitamini desteği verin. Mama tarzı yumuşak ve lifli besinler verin yulaf gibi. Çok da müdahale edilecek bir durum değil. Vitaminle destekleyip iyileşme sürecini bekleyecez. Umarım kanama devam etmez.
Normalden buyuk mu ? Ilk yumurtasi bide kucuk olur sanmistim.Devam etmiyorsa çok iyi düzelecek demektir. Oda o kadar büyük yumurtlamasaymış.![]()
Anladim. Tesekkur ederim. Bir de sey sorucam size yuvaligin ici normal mi sizce? Talas istemiyir bizim kiz hepsini atti. Kum dok dediler kirilmasin yumurta diye. Biraz kum doktum. Yeterli mi sizce?Evet normalden büyük biraz. İlk yumurtaya yatarlar ama genelde ısıtmazlar. Sabit ısıda tutup nem kaybetmesini engellerler. 2. Veya 3. Yumuryaya kuluçka yaparlar.
Hii biraz daha dokeyim o zman ama bi kac gun arayla dokeyim dimi. Stres olmasin disi. Cunku yuvada hic bisi istemiyordu.Kumu az dökmüşsünüz. Amaç yumurtaların ve yavruların kaymasını engellemek. Siz sadece yavruyu rahatsız edecek kadar dökmüşsünüz![]()
Tamamdir. Tesekkur ederimÖnce döktüğünüz kumun 20 katını falan dökeceksiniz bir kaç güne yayabilirsiniz. Her dışarıya çıktığında dökebilirsiniz.