sadullah dinç
Meraklı Üye
Aksam ustu yeni bir cift aldim 4 tane yumurtasi var yuvalikla getirdim kuslari isigida actim diger ciftin ortasina tel koyup obur tarafina koydum
Ooo bu kötü olmuş inşaallah yatar yumurtalara ben kafesle beraber aldınız sandım kaç paraya aldınız merak ettim
Bugün gireceğini pek sanmıyorum inşaallah yarın girer ha girmezse canınız sağolsun üzülmeyin ve sakin zorlamayın o zamanda inşaallah yumurtalar dolu değildir
Isikla yumurtalara baktim karanliken yumurtanin 1 damarli o da dolu oluyormus ve sabah video cekmistim yumurtalara bugun baktigimda videodaki gibi degildi sekli degismis ben odadayken korkiyor heralde ben odada kalmasam yavru cikana kadar olurmu acaba
Yuvalık ile almak iyi bir yöntem.. Ancak gittikleri ortam çok farklı olunca girmeyebiliyorlar.
Ben de yuvalıkla bir çift almıştım, sorun yaşamadım.
Yumurtaları al. Damarlanmış olanı atabilirsin. Diğerlerinin ısınıp ısınmadığını bilmediğimiz için tutabilirsin. Yem içinde veya kum içinde 1 hafta kadar dururlar.
Yeniden yumurtlarsa bu süre zarfında her gün bir tane beklettiğin yumurtayı yuvalığa koyarsın.