Yumurtular Hakkında

DarkredBlue61

Paylaşımcı Üye
Arkadaşlar 1 Nolu Yumurta Normalde Bugün 15. Gün Fakat İçinde Pek Bişey Görünmüyor Gibi Kuşumun 2. Yumurtaya Yatışı 1.de 5 2.dede 5 Yumurta Yaptı Ama 5Numara En Son Çıkan Onda Neden Böyle Şey Var Sanki Kan Pıhtısı Gibi 1 Nonun 18 Gününü Doldurmasına 3 Günü Varken
W1NDrq.jpg

3YmzRO.jpg

RoWD6G.jpg

5 dolu. Icinde bir olusum var. Kirmizi damarli görüntü varsa doludur

5 dolu. Icinde bir olusum var. Kirmizi damarli görüntü varsa doludur

İyide 1.dede Var Sanki İçinde Sıvı Var Belli Oluyor 5. En Son Çıkan O Neden öylede 2. Yumurtaya Yatışı Diğerleri Boş Çıkmaması Gerekiyor ?

Ici sivi olarak gorunen sadece sari olan bostur ama siz ellemeyij. Damarli olan kirmizi olan doludur

Benim dişi kuluçkadan hiç kalkmıyor 7/24 yumurtaların üzerinde.hiç yuvalıktan çıktığını görmedim.En azından dışkısını yapmak için çıkması gerekmiyor mu yoksa durum normal mi.

Benim dişi kuluçkadan hiç kalkmıyor 7/24 yumurtaların üzerinde.hiç yuvalıktan çıktığını görmedim.En azından dışkısını yapmak için çıkması gerekmiyor mu yoksa durum normal mi.

Benimkide Aynı Aklı Var Heralde O Kadarda :) Bazen Canım Sıkılıyor Elimle Çıkartıyorum Dişariya Pisliyor Oynayıp Yerine Koyuyorum İllaki Belirli Aralıklarla Çıkar Büyükçe Yapar Merak Etme

Normaldir hocam. Insanlarda da karavana olur. Dollenmemistir disi vitamini iyi almamistir doğaldır. Çıkanlar saglikla buyur insallah

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:21 -->-> Daha önceki mesaj 23:20 --

Ayrica bizimki tahmin insallah aksi cikar

1 numara boş
5 numara oluşuyor

Yumurtalar dan boşda var benim tahminim 1 tane

1 i Boş Yani?

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:15 -->-> Daha önceki mesaj 10:14 --

Normaldir hocam. Insanlarda da karavana olur. Dollenmemistir disi vitamini iyi almamistir doğaldır. Çıkanlar saglikla buyur insallah

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:21 -->-> Daha önceki mesaj 23:20 --

Ayrica bizimki tahmin insallah aksi cikar

Tşk Ederim :) Benim Dişi Biraz Huysuz Vermiycem Diyor Başka Bişey Demiyor :) Hayırlısı Olsun Bakalım Naparız :)

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:16 -->-> Daha önceki mesaj 10:15 --

1 numara boş
5 numara oluşuyor

Teker Teker Atayımmı Anlaşılırmı Acaba Bana Sadece 5 Dolu Gibi Geldi Ayrıca 5 En Sonuncu Yumurta Sadece Onda Doluluk GÖstergesi Var

Geri