Resimler ekledim yeni hocam bakabilirsiniz şimdihayırlı olsun daha yakından olursa video resim daha iyi anlaşılır
Cengiz hocam mavi olan erkek mi dişi mi?Maşallah güzel kışlar Spangle ilk iki resimdeki kuşlar
Dişi bir kuşCengiz hocam mavi olan erkek mi dişi mi?
Nerden alıdız ne kadara aldinizBir de gelen bu yeni kuşlar gerçekten yerli olan ve Türkiyeden aldığım kuşlardan iri duruyorlar. Tüy görüntüsüde çok iyi bunların. 3 tane erkek siparişi daha verdim onlarıda sizlerle paylaşacağım İnşallah. 4 kuşla başladık 2 haftada 10 kuş oldu
Yarışmalara katılan değerli bir abim var o şov kuşlar besliyor ödüllü. Dost hatrına yurt dışından gelen arkadaşı getirdi. Bende 4 çiftini 200 TL aldım. 3 erkek istedim bakalım onlarda yakında gelir. Bir de arkadaşlar elimde 50 kilo fransız darı var almanyadan geldi. İsteyen olurda uygun fiyata gönderirim. Türkiyede bulmanız çok zorNerden alıdız ne kadara aldiniz
Nerede oturuyorsunuz albinolardami ayni fiatYarışmalara katılan değerli bir abim var o şov kuşlar besliyor ödüllü. Dost hatrına yurt dışından gelen arkadaşı getirdi. Bende 4 çiftini 200 TL aldım. 3 erkek istedim bakalım onlarda yakında gelir. Bir de arkadaşlar elimde 50 kilo fransız darı var almanyadan geldi. İsteyen olurda uygun fiyata gönderirim. Türkiyede bulmanız çok zor