Merhaba arkadaslar, bugun ilk iki yavru yuvadan atladi. Digerleri de onumuzde ki hafta atlar sanirim.

biri 28, digeri 26 gunluk. biraz acelesi varmisMaşallah, kaçıncı günde atladılar?
Evet benim de favorim o, biraz buyusun daha da guzellesecek insallahÇok güzeller maşallah, soldakini ayrıyetten beğendim![]()
Tesekkuler Gokhan, ciftim ucuncu kuluckasinin yavrulari bunlar,hepsi atladiktan sonra dinlendirecegim cifti.Masallah Korhan Abi. Cok guzeller. Cok sevindim senin adina
Tsekkurler, anne ve babasimaşallah anne babalarının resimleri varmı acaba?
Bu ilk takimim Gokhan, uc kulucka gecirdiler nisan ayindan beri. Yeni ciftiminde 8 yumurtasi var, ilki dun sabah cikti.Bu o takim degil mi? Yeni aldiklarin degil. Evet abi dinlendirme zamani gelmis. Tuyleri kadar omurleri olsun
Masallah abi. Saglik sihhat versin insallah hepsine.Bu ilk takimim Gokhan, uc kulucka gecirdiler nisan ayindan beri. Yeni ciftiminde 8 yumurtasi var, ilki dun sabah cikti.
sizinkiler de cok guzel, masallah, guzel yavrular alirsiniz insallahhey maşallah hocam güzel kuşlar maşallah
![]()
bunlarda bizim zalımlar
Tesekkurler, anne seker gibi gorunuyor ama vukuatliÇok tatlılar... Anne babası başka şeker yavrular başka şeker. Uzun ömürleri olur inşallah.
Tesekkurler, anne seker gibi gorunuyor ama vukuatli, isirdi mi kanatiyor affi yok.
Onemli olan kanlari ve bakici olmalari. Birakta o kadar isirsin Korhan AbiTesekkurler, anne seker gibi gorunuyor ama vukuatli, isirdi mi kanatiyor affi yok.