Yuvaya talasi nerden bulabilirim9 aylık olduklarinda tam verim alabilirsiniz. Vitaminleri kalamarlari yuvanin talaşı herşeyi olsun.Eş tutmuslarsa siz 8 aylikken takin merak edip bakarlar alisirlar 9. Ayda yavru verirler zaten
Yardımınız için teşekkürler☺Phetsoplarda kuscularda vardır hatta siz kafesi alip kuscuya gidin size butun herşeyi orda yapsin o haliyle siz alip eve getirin daha güzel olur duzenler kafesi size bilgide verir mamada verir
Kafesi alıp petshopa gitmenizi tavsiye etmiyorum. Kuşlar yer değişikliğinden dolayı ishal olabilir ,tekrar alismalari haftalar alabilir. Yuvaligi talaşlı bir şekilde alın evde takın kafese.Yardımınız için teşekkürler☺
Yarin alip taksam erken olur mu? Kuslarim 6-7 aylikKafesi alıp petshopa gitmenizi tavsiye etmiyorum. Kuşlar yer değişikliğinden dolayı ishal olabilir ,tekrar alismalari haftalar alabilir. Yuvaligi talaşlı bir şekilde alın evde takın kafese.
Cok erken bekleyin 9 ayi bulsunlar yoksa hem ölüm hem sakat doğma anne baba ölme gibi sorunlar yaşarsınız hiç tavsiye etmiyorum. Ne güzel bakmissiniz bekletin az daha güzel yavrular alinYarin alip taksam erken olur mu? Kuslarim 6-7 aylik
Disi kusum koltuk ile ortu arasindaki yeri yuva saniyor oraya girip girip cikiyor erkegi yaklastirmiyor bende o yuzden yuva icin acele etmistimCok erken bekleyin 9 ayi bulsunlar yoksa hem ölüm hem sakat doğma anne baba ölme gibi sorunlar yaşarsınız hiç tavsiye etmiyorum. Ne güzel bakmissiniz bekletin az daha güzel yavrular alin