alph
Onursal Üye
Sana tünekleri uzaklaştırmanı söylememden önce ki footğraf mı ? Bir de yuvalığın içinin fotoğrafını istemiştim.![]()
![]()
Sana tünekleri uzaklaştırmanı söylememden önce ki footğraf mı ? Bir de yuvalığın içinin fotoğrafını istemiştim.![]()
![]()
TeşekkürlerÖncelikle çam talaşı kullanabilirsin, çam talaşı bit yapmaz. İstiyorsan mısır granül de kullanabilirsin. Henüz yumurta yapmadıysa ve çiftleşmedilerse;
15 gün yumurtlama,
20 gün yavruların çıkması,
40-50 gün yavruların yeme düşmesi dersek 75-85 gün yapıyor. Yani 2.5 ay civarı boyunca yuvalık aktif olacak. Nisan ayına girdiğimizi varsayarsak Haziran'a kadar yuvalık kullanılacak. Yazın da mısır granül, talaşa göre daha iyidir. Dişi kuş yuvalıkta değilken folluğa az miktarda mısır granül serpmenizi tavsiye ederim. Eğer anne kuş yuvadan atıyorsa daha rahatsız etmeyin.
yok abicim yeni çektiSana tünekleri uzaklaştırmanı söylememden önce ki footğraf mı ? Bir de yuvalığın içinin fotoğrafını istemiştim.
Tünekler arasındaki mesafeyi yakınlaştır ve sadece folluğun içindeki göçük kısma dök.yok abicim yeni çekti
m fotonu tüneği uzaklaştırım biraz dahamı uzaklaştıram? tamam şimdi içinide çekeri
m
tamam abicim.. yani yuvalıktaki tuneği uzaklaştırayımmı yoksa diğer tuneki demi yuvalığın yanındakinemi yaklaştırayım? yaa Abicim kusura bakma senide rahatsız ediyorum VALLAH (Tünekler arasındaki mesafeyi yakınlaştır ve sadece folluğun içindeki göçük kısma dök.
Rahatsız etmiyorsun. Sormak istediğin her soruyu sorabilirsin. Yuvalığın dibindeki tüneği 3-4 tel geriye. En soldaki tüneğide biraz aşağıya 2-3 tel ileriye koyarsa kuşlar iki tünekte daha rahat hareket ederler.tamam abicim.. yani yuvalıktaki tuneği uzaklaştırayımmı yoksa diğer tuneki demi yuvalığın yanındakinemi yaklaştırayım? yaa Abicim kusura bakma senide rahatsız ediyorum VALLAH (
Anladım abicim çok saol ALLAH Razı olsun. yarın inşALLAH Öyle yaparım Teşekkür EderimRahatsız etmiyorsun. Sormak istediğin her soruyu sorabilirsin. Yuvalığın dibindeki tüneği 3-4 tel geriye. En soldaki tüneğide biraz aşağıya 2-3 tel ileriye koyarsa kuşlar iki tünekte daha rahat hareket ederler.
Teşekkürler Levent bey. Talaş yok malum alışveriş kısıtlı. Kuş kumu olsa olur mu?1 yemek kaşığı talaş koyun. Atarsa ellemeyin.
Hangi kuş kumunu kullanmayı düşünüyorsunuz?Teşekkürler Levent bey. Talaş yok malum alışveriş kısıtlı. Kuş kumu olsa olur mu?
Markasını mı soruyorsunuz?Hangi kuş kumunu kullanmayı düşünüyorsunuz?
EvetMarkasını mı soruyorsunuz?
Quik var.
Yani bunun yerine mısır granül kullansanız daha iyi olmaz mı ?Quik var.
Soruyor musunuz.? Tavsiye mi ediyor sunuz? Bakın yukarida alışveriş sıkıntısından bahsettiim.Yani bunun yerine mısır granül kullansanız daha iyi olmaz mı ?