Cihan AYTAN
Paylaşımcı Üye
Bugün muhabbet kuşları hobihanemin saygıdeğer ziyaretçisi Levent ACAR beye gurur verici ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim.
cihat abi bir numara çıkmışsın söylemeden edemiyecem![]()
cihat abi bir numara çıkmışsın söylemeden edemiyecem![]()
Afiyet olsun yakışıklı kardeşim. Gelirken ben gene getiririm. Bizim hanım bu konuda uzman .))
Muhabbetiniz Bol Olsun Ama Ziyaret Konusunda En İddalı Bu Gün BendimSohbetten Resim Çekmeyi Dahi Unuttuk Tugay Abi Sertaç Abi Sinan Kardeşim Cihat Kardeşim Sitece Oturduk Vallahii Cihan Abi Şu Piyasada Kişiliğine Önem Verdiğim Değerli İnsanlardansın.
Muhabbetiniz Bol Olsun Ama Ziyaret Konusunda En İddalı Bu Gün BendimSohbetten Resim Çekmeyi Dahi Unuttuk Tugay Abi Sertaç Abi Sinan Kardeşim Cihat Kardeşim Sitece Oturduk Vallahii Cihan Abi Şu Piyasada Kişiliğine Önem Verdiğim Değerli İnsanlardansın.
Levent ustamızın da gözleri bayram etmiştirÇok sıcak bir üretimhanesi var Cihan ustamızın
Her şeyden evvel güleryüzlülüğü yeter
Allah muhabbetinizi daim etsin
![]()
Sana da misafir olmayı istiyorum Ümit kardeşim. Çok uzaksın ama inşallah bir gün..
Estafurullah Cihat kardeşim ne ustası.. .)) Ben daha yeni adım attım bu işlere. Ama gözler bayram etti tabiki.