entrobac 3 gün önce gerwit verdiğim için kuşa ağır geleceği söylendi forumlarda yarın sabah 4. gün oluyor entrobac probiyotik vereceğim. odayı birkaç gündür bu titreme olayı başladığından beri sıcak tutuyorum tahmini gün içi 27-28 derecedir, dediğiniz gibi şuan asıl sorun hastalık kilo değil hastalık umarım bir an önce biterse diyeti öyle düşüneceğim, kuşlarımı her gün salıyorum ama aşırı uçmuyorlar daha az salarım çok teşekkür ederim size hızlı cevaplarınız için ilk günler aşırı sulu ishaldi hep titriyordu hiç biri yardımcı olmadı forumlarda bana 1-2 gün kendim idare ettim, son olarak bu aspur yem gerçekten işe yarıyor ama darı ile karıştırın diyorsunuz normal yem olarak gold wings premium karışık yem kullanıyorum çok seviyorlar onunla aspuru karıştırsam olur mu dediğiniz gibi? ve son olarak aklımı kurcalayan bir sorun var her zaman bu gold wings yemi alıyoeum çünkü değerlendirmelerde en iyisi bu yem, 2 yıldır kullanıyorum fakat en son alışımda 2 hafta kadar önce bugüne kadar aldıklarımla alakası yoktu yani darıların rengi krem değil kahverengiydi resmen bu mevsimine göre falan değişen bir şey mi çünkü pakedi kapalı ve sktsi daha 2025 neden böyledir kuşumun kilo almasına bu neden olmuş olabilir mi? sağolun