Karadeniz Pet

Ayağının üstüne basamıyor

  • Konbuyu başlatan Ugur Elyakan
  • Başlangıç tarihi
U

Ugur Elyakan

Guest
Arkadaşlar merhaba, muhabbet kuşum ayağının üzerine basmak gerektiğinde sağlam basamıyor. %50 diyelim. açık tutuyor ayağını, ayağının üstüne zıplıyor, yemliğini o ayağıyla tutuyor ama dediğim gibi. yaras beresi de yok, elime alıp parmaklarını da oynattım ötmedi hiç. resim kendisinin değil ama ayağının pozisyonu aynen bu şekilde:

Parakeet not using foot.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:49 -->-> Daha önceki mesaj 19:42 --

ayrıca tüneğini falan da kavrayabiliyor arkadaşlar. yani aslında ayağını kullanabiliyor ama sıkıntısı olduğu da her halinden belli.
 
dostum az sabret 1 ay 2 ay kusu iyi besle bakımını yap düzelcek bişeyi yok kusunun bakımsız kalmıs olabilir
 
3 yıldır birlikteyiz kuşla hocam. bakımsız kalmış olması da imkansız.
 
aynı sıkıntıyı yasadım dostum ama ben bişey yapmadım düzeldi kendi kusumun bir ayagı cansızdı hep diger ayagını kullanıp sonra öbürünü çekerdi diğer ayakta can yoktu ama düzeldi 1 2 aya sende sııntıyı bilmiyorum kafesin örtüsüne falan takılmıs olabilir mi?
 
kafes tülü kullanmıyorum bu tarz sıkıntılar doğmasın diye hocam. arada kafesin tellerine ayağını sıkıştırdığı oluyordu, bu da o tarz bir şey mi bilemiyorum. yani kuşu elime aldığımda hiçbir anormallik farketmedim, biraz uçtu etrafta. o sıra gördüm.
 
sıkma canını dostum o zaman belki o anlık bseydir
 
umarım hocam. 1 gün kadar bekleyeceğim, düzelme görmezsem veterinere götüreceğim. her türlü tavsiyeye açığım.
 
Veterinere götürün içiniz rahat etsin bence.
 
bu sabah saldım, ayağını içeri sokmuyor. üstüne basıyor, %70 diyelim. oyun falan da oynadı, acısı yok gibi. Akşama kadar takip etcez bakalım, umarım basit bir incinmedir. Veterinere götürmek ayrı bir dert, kuşlar hakkında çok bilgiye sahip değiller çoğu zaman ve o kadar yolu da küçücük kuşu karton kutuda/sarsılacak kafeste götürmek zor.

akşamdan e vitamini eklediğim bepantheni yavaşça sürmüştük. umarım bir işe yaramıştır.
 
1-2 güne bir şeyi kalmaz o keratanın :)

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst