Maviskoelif
Yeni Üye
Teşekkür ederim ayıklayıp vereceğimHer şey güzel de içinde boyalı ekmek parçaları var, onları içermeyen yem alsanız iyi olur. Şimdilik yemin içinden görebildiğiniz yeşil ve kırmızı boyalı şeyleri ayıklayın derim.
Öncelikle teşekkürler. Vivid önerdiler onu almis bulundum. Vivid nasıl?kalitesiz, içinde boyalı parçalar var.
Versele Laga, Tropifit gibi yemler kullanın. Özellikle pelet yem kullanmanızı tavsiye ederim.
Arkadaşlarında yazdığı gibi yem iyi değil.Sarı darı ve aspur çoğunlukta yemde.Renkli parçalardan bir tanesini deneyin bakalım tadı neye benziyor. Ben denediğim için söylüyorum hiç bir şeye ne olduğu beli değil.
Eve baktım kırmızı, sarı, yeşil üçünün de.Kesinlikle ne ekmek nede başka bir unlu mamul.hiç tat alamadım.Hahaha tadınamı baktın hocam hakkaten ne olduğu belli değil, boyalı ekmek diyoruz ama belki ekmek bile değildir
Teşekkürler versage deneyecegimben netten getirtip kapıda ödüyorm yukarıda yazmışlar. versage iyi.. söylenenlere bakın
Çöpe atsam yeri yani.. anladim tesekkurlerAspur ve yulaf oranı fazla, aspuru fazla yerse kabız olabilir, yulafıda fazla yerse sürekli tüye girer. Darılardan çoğunlukla sarı darıyı basmışlar, ak darı ve kızıl darı oranı düşük. Tam sarı renk olanlar perilla veya kinoa olabilir, ikiside faydalı ama onlarında oranı düşük. Onun dışında boyalı parçalar zararlı!
Bu yeme 10 üzerinden 2 veriyorum
Vivid olabilir mikalitesiz, içinde boyalı parçalar var.
Versele Laga, Tropifit gibi yemler kullanın. Özellikle pelet yem kullanmanızı tavsiye ederim.
Vivid olabilir mi
Bunu görmüştüm sonrasında tavsiyenizi kullanacağım teşekkürlerVividi denemedim içeriğini ve tohum kalitesini bilmiyorum. Ama sana kullandığım güzel bir yem tavsiye edebilirim; markası Garden Mix hem içeriği güzel hemde boyalı parçalar yok.
Zaten benimki oldukça serbest bir kuş. Meyve sebzeye bayılır. Dediginiz programı takip edeceğimyine de yemi koydum, en iyisini aldım hemde benden bu kadar daha napayım diye düşünmeyin. en kalitesi bile olsa yem yemdir. karatay olsa yedirmezdi. o yüzden yemi kendi istediği zaman yiyebileceği bir şey olsun ama siz hep sebze meyve gibi bizim içinde sağlıklı olan şeyler ile besleyin. fb umutun paylaştığı yemek programı vardı onu bir bulun gözden geçirin. konusu sabitlense keşke o yazılan beslenme programının da