Şu an tekrar elime aldım ama göremiyorum. Başka bir şey olabilir mi?Biraz daha net fotoğraf çekme imkanınız var mı?
Bana ur gibi geldi. Tekrar fotoğraf atın tekrardan bakalım.
Tekrar bakınŞu an tekrar elime aldım ama göremiyorum. Başka bir şey olabilir mi?
Ur gibi görünüyor tekrar kontrol edip yazın eliniz ile müdahale etmeyin..
Muhabbet Kuşu UR Teşhisi ve Tedavisi
Muhabbet Kuşu UR Teşhisi; Muhabbet kuşlarında UR'lar genel olarak kanat içi, kanat altı, sırt ve kuyruk diplerinde görünür büyüklükleri mercimek tanesinden başlayıp nohut büyüklüğünü geçebilir. Urların net olarak neden oluştuğu bilinmese de yapılan araştırmalarda belirli etkenlerde Ur'ların...www.muhabbetkusu.com.tr
Dediğim gibi olmuş. Kanadında şu an yok. Kafesin dibini kontrol ettiğimde. Dibine düşmüş. Ne zaman düşürdü bilmiyorum ama. Siz tekrar resim çekin demenizden önce düşürmüş. Yapılması gereken bir şey var mı?Tekrar bakın
Eğer düştüyse bi sorun olmaz, kanat da herhangi bir sorun var mı?Dediğim gibi olmuş. Kanadında şu an yok. Kafesin dibini kontrol ettiğimde. Dibine düşmüş. Ne zaman düşürdü bilmiyorum ama. Siz tekrar resim çekin demenizden önce düşürmüş. Yapılması gereken bir şey var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 47680
siz dedikten sonra tekrar tekrar inceledim. Bir açıklık, yara göremedim. Sirke ruhuna falan gerek kalmadı.Eğer düştüyse bi sorun olmaz, kanat da herhangi bir sorun var mı?
Teşekkürler. Uçmasında sorun yok. Sabahtan akşama kadar da ötüyor, gaga atıyor. Tek sorunu Kafes üstünde duruyor. Zorla uçurmazsan uçmuyor.Geçmiş olsun demekki kurudu ve düştü inşaallah uçmasında sorun yoktur