burcurifki
Yeni Üye
vitamin veriyorum b vitamini kafesini temiztutuyorum başka bisey yapmadimVitamin takviyesi yapıyor musunuz? Bit ve parazit için kür uyguladınız mı?
vitamin veriyorum b vitamini kafesini temiztutuyorum başka bisey yapmadim
bit ilacı var evet kullandimvitamin veriyorum b vitamini kafesini temiztutuyorum başka bisey yapmadim
bu dediklerini nerden bulucam hiç biri burda yokiB vitamini dışında kapsamlı bir vitamin takviyesi yapın Röhnfried Gervit W yada Nekton S gibi, Bit ve parazit ihtimaline karşı ense damlası uygulayın takip edelim.
aynen yemini değiştiririm ama eş alırsam konuşmaz bu sefer 4 aylık daha konuşun diye yavru almistimYanına arkadaş alın stresten yapıyorda olabilir son zamanlarda yemi değiştimi yeri değiştimi aynasını bile çıkarsanız yapabiliyor bazı kuşlar
ama konuşmaz yaf arkadaş alırsamYok yemini değiştirin demedim yemi değiştimi dedim stres odaklı olabiliyor böyle durumlar benim başıma bir kere geldi ondada bayağı yoldu bit VS yoktu ilaçlıyorım çünkü yanına arkadaş koydum yolmayı kesmişti ve tüm tüyleri geri gelmişti
ben yanlış yazdim yemini degistirmistim kendini yoluyo şimdi manyakama konuşmaz yaf arkadaş alırsam
Mümkünse eski yemine dönüş yapın ya da yeni aldığınız yem ile karıştırın zamanla alışır bazı kuşlar da böyle keskin değişikliklerde tepkiler olabiliyor. Bana müsade şimdilik hayırlı gecelerben yanlış yazdim yemini degistirmistim kendini yoluyo şimdi manyak
tsklerMümkünse eski yemine dönüş yapın ya da yeni aldığınız yem ile karıştırın zamanla alışır bazı kuşlar da böyle keskin değişikliklerde tepkiler olabiliyor. Bana müsade şimdilik hayırlı geceler