Karadeniz Pet

Kuşun ayağındaki problem..

hayvansever1

Meraklı Üye
Katılım
2 Ocak 2015
Mesajlar
103
Tepkime puanı
0
Arkadaşlar daha yeni fark ettiğim bir durum var kuşun ayağı soyulmuş kanlı bi hale gelmiş neden olabilir bu durum kuşu rahatsız ediyor mudur ne yapılabilir? Ayakları soyuluyor gibi sanki.
http://i.hizliresim.com/Ezro2g.jpg
Resimde fazla belli değil ama demek istediğim yer tam orası. yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
 
orada bir lezyon oluşmuş ... kardeşim evde bephantene /bephantole varsa bir miktar sür ... en yakın zamanda da veterinere göster
 
Veterinere götürmeden önce sadece kremi sürmem fayda etmez mi. Küçük olduğu için dışarı çıkartma konusunda da korkuyorum.
 
valla sulanma kızarıklığın artması yaranın dağılmasını iyi kontrol et o zaman kardeşim ...
 
Peki çok teşekkür ederim. Umarım iyileştirmesini başarabilirim pek bi tecrübem olmadığı için bende tereddüt ediyorum. Birde veterinere götürmeden durumu izah etsem önerebileceği bi şey olmaz mı acaba?
 
ben veteriner arkadaşımın bu yazıyı okumasını yorumlamasını sağlarım ama sende dilersen bir veterineri ara .. ama ben ancak yarın cevap alabilirim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tamam dediğinizi yapacağım en yakın zamanda. Eğerki size de zahmet olmazsa sorupta cevabını aldığınız vakit yeniden yardım edebilirseniz çok sevinirim.
 
kardeşim veteriner arkadaşı aradım saat 10 gibi ... fotoğraftan çok fazla birşey görünmüyor gerçekten ama biraz büyütüp filan bakmış ve anladığı kadarıyla da öyle abartılacak çok birşey yokmuş sadece toz ve pislik yapışmasın temiz tutsun dedi ... benden şimdilik bu kadar
 
Çok teşekkür ederim ben oraya çok az bir şey teramisin sürdüm bilmiyorum doğru mu yanlış mı yaptım acaba. Birde son bi sorum daha olacak size kremi sürdükten sonra tüylerine bulaştı ağzına alıp duruyo buda bi sorun oluşturmaz değil mi?
 
iyi yapmışsın bence .. teramisin bişey yapmaz sanmıyorum ... bununla geçmiş olsun
 
Geri
Üst