Karadeniz Pet

Muhabbet kuşu uyutma

Krontrox

Yeni Üye
Katılım
9 Eyl 2015
Mesajlar
55
Tepkime puanı
0
Arkadaşlar ben kuşumu uyuturken kuşun kafesinin üstünede bir kıyafet örtüyorum ortamları tamamen karanlık oluyor sadece tül den görebiliyorlar dışarıya sorun olurmu uyuyabilirlermi? Birde kuşlarım televizyonun yanında duruyorlar ses sorun olurmu
 
Televizyon olayını ben de çok merak ediyorum. Benim kulum da televizyonun yakınında, hep aklıma takılıyor.
Yalnız tepkilerini gözlemledim. Televizyonu açık bıraktığımda da, kapatıp yaklaştığımda da aynı derecede aksi oluyor sanki:)
 
merhaba,

bence tv'nin yanında olması uyumasını zorlaştırır. çünkü muhabbet kuşları seslere çok duyarlı varlıklar. en ufak bir seste irkilip uyanıyorlar.

uyuması için tamamen karanlık olması şart değil üzerini örtmeniz yeterli ben hatta bir tarafını açık bırakacak şekilde örterim hep.

tabi bu sadace benim görüşüm muhabbet kuşlarıyla daha uzun süredir ilgilenen arkadaşlar daha iyi bilir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,

Ben kuşumu ilk aldığım zaman tüm gün oturma odasında televizyonun yanında duruyordu. Gece ışığı kapatıp tv sesini kısıyordum uyuyordu fakat en ufak sesten hareketten doğal olarak uyanıyordu.(bu odada uyuyorum ben de) Bu yüzden ben de artık akşam saat 9-10 gibi yan odaya götürüyorum ışığı kapatıp gece lambasını açıyorum çünkü tamamen karanlıkta korkup tellere tırmanıyor. Üstünü örtmüyorum. Önce mekan değişikliği sıkıntı yaratır mı diye tereddüt ettim ama sorun olmadı. Sessiz ortamda daha iyi dinleneceğini düşündüm.
 
Geri
Üst