Selamün aleyküm Ben ankara pursaklardan katılıyorum benim bi çift kuşum var babamgilim ve benim 50 kadar taklacı kuşumuz var. Lise 2 ye gidiyorum. Aranızda olmak güzel
Hoş geldin, keyifli sohbetler olsun. Güvercinlerin fotoğraflarını görmek isteriz [MENTION=14031]Muhammed Necib Karabulut[/MENTION].
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:17 -->-> Daha önceki mesaj 17:12 -- -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:18 -->-> Daha önceki mesaj 17:17 -- -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:19 -->-> Daha önceki mesaj 17:18 -- Bunlar da muhabbetleri ve güvercinlerim -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:20 -->-> Daha önceki mesaj 17:19 -- -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:47 -->-> Daha önceki mesaj 17:20 -- Teşekkür ediyorum hoşbulduk aranızda olmak çok güzel -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:57 -->-> Daha önceki mesaj 17:47 --
Sağolasın hoşbulduk -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:29 -->-> Daha önceki mesaj 20:28 -- Hoşbulduk, saolun