Merhaba arkadaşlar. Kuşcudan 30 günlük bir çift aldım. 1 hafta sonra ikisininde erkek olduğunu anladık. Çocuklar değiştirmek istemiyor kuşları. Alıştılar ikisinede. Aynı kafeste rahat dururlar mı ? Siz ne tavsiye edersiniz ?
İlla yavru almak diye bir niyetim yok. Anlaşırlarsa ne mutlu. Bazıları , kızgınlık dönemine girdiklerinde birbirlerine zarar verirler diyor. İnşallah böyle bir durum olmaz.Tercih sizin tabi.. İki erkek şuan anlaşıyorlarsa ki yavrudan almışsınız zaten beraber büyüyorlar şu durumda.. Onlar için sorun olmaz. Ama tabiki yavru alamazsınız. Öyle bir derdiniz de yoksa çocuklarınıza yoldaş arkadaş evinize mutluluk getirmesi yetiyorsa sıkıntı olmayacaktır Hakan bey..
hatta şuan profil resmimdeki kuşlardan bahsediyorum yeşil olanı vermek zorunda kaldım , artık birbirlerini durmadan tünekten aşağı atarcasına saldırılar başlamıştıAlperen beyin yaşadığı tecrubeye üzüldüm.. Karar sizin Hakan bey... Takas durumuna maalesef ben karşıyım. Eve alıştır insanlara alıştır sonra olmadı değiştir. Biran önce karar verin ne olur. Takas yapacaksanız dişi ile o size alışmadan olsun bitsin. Ya da her canlının farklı huyunun olacağını göze alıp alperen beyin yaşadığı sorunun sizde yaşanmaması olasılığı ile bebişler sizde çocuklarınızla mutlu yaşasın. Tercih sizin.. (bu naçizane fikrim yanlış anlamayın lütfen)