H H. Mehmet YILDIZ Guest 14 Tem 2013 #1 arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce bi kuş aldım ve bugünde aldım 1 adet fakat gagalarını kakıyolar bi sorun olurmu ?
arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce bi kuş aldım ve bugünde aldım 1 adet fakat gagalarını kakıyolar bi sorun olurmu ?
abdulkerim demir Paylaşımcı Üye Katılım 25 Haz 2013 Mesajlar 486 Tepkime puanı 3 14 Tem 2013 #3 nassıl yani bir resim paylaşırmısın arkadaşım
H H. Mehmet YILDIZ Guest 14 Tem 2013 #4 yani mesala kuşun biri 1 aylık diğeri 3 aylık ama bugün aldığım kuş eski kuşun gagasını kakıyor bu neden yapıyor olabilir ?
yani mesala kuşun biri 1 aylık diğeri 3 aylık ama bugün aldığım kuş eski kuşun gagasını kakıyor bu neden yapıyor olabilir ?
B Bilal BARDAKÇI Guest 14 Tem 2013 #5 Dropling11' Alıntı: gagasını kakıyor Genişletmek için tıkla ... gagasını kakmak ne anlama geliyor onu anlayamadım.
Dropling11' Alıntı: gagasını kakıyor Genişletmek için tıkla ... gagasını kakmak ne anlama geliyor onu anlayamadım.
B Bilal BARDAKÇI Guest 14 Tem 2013 #7 muhtemelen biri erkek biri dişidir ve anlaşıyorlardır. kavga yoksa sıkıntı yok.
M Mehmet ŞEKER Guest 14 Tem 2013 #9 birinci sor.unuz, bunu yapmaları iyi bir şey. ikinci sorunuz, yeni gelen kuş öyle olur. birkaç güne alışır.
birinci sor.unuz, bunu yapmaları iyi bir şey. ikinci sorunuz, yeni gelen kuş öyle olur. birkaç güne alışır.