2 dişi kuşumun yanına yeni 1 erkek aldım

Ve sirke kullanmayın. Deriyi tahriş etme durumu var. Dış parazit sorunu varsa ivermektin etken maddeli damla alınıp kullanmak gerekli,derisine. Eğer böyle bir sorun yoksa gerek yok ve şampuan,sirke vs kullanmayın. Duru temiz ılık içme suyu ile banyo yapabilir.
Şampuan falan kullanmıyorum ılık suyla yıkıyorum sadece beslenme olarak kapalı yem kullanıyorum onun dışında ıspanak veriyorum diğer sebzeleri ve yumurtayı yemiyorlar versemde takviye kullanmıyorum ki kendi çocuklarımada kullanmıyorum takviye vitaminleri

Şampuan falan kullanmıyorum ılık suyla yıkıyorum sadece beslenme olarak kapalı yem kullanıyorum onun dışında ıspanak veriyorum diğer sebzeleri ve yumurtayı yemiyorlar versemde takviye kullanmıyorum ki kendi çocuklarımada kullanmıyorum takviye vitaminleri
Yetersiz beslenme yani

Dediğim gibi mantar tedavisi başlanmalı.

Bilginize saygı duyuyorum size göre yetersiz olabilir doğal olan şeyleri yemiyorlar ama dediğim gibi çocuklarımada kullanmıyorum takviye vitaminleri yem olarak kaliteli ve Zengin içerikli kapalı yem alıyorum asla açık yem almadım
Sadece yem yemekle tam beslenme olmuyor bundan bahsediyorum. Araştırma var bu gıdalarla alakalı. İçerikleri yetersiz. Takviye gerekli.
Multivitamin,probiyotik vs bunlardan korkmayın. Aksine çok faydalı ve gereklidir.

İlacı aldım diğer kuşlarda vereyim mi önlem amaçlı hocam
Verin,sabah 1 akşam 1 damla ağzına.
Eğer suyundan içiyor ise 50 ml içme suyuna 8 damla katıp kafese takın,sabah akşam hazırlayın 2 kere günde. Suluk yeniden hazırlanacak yani 2 kere.
Suyundan içiyorsa ağzına damlatmayın ilaçtan.
14 gün kullanın.
Ne tavsiye edersiniz Multi vitamin mi
Selçuk beyin yazısını paylaştım bunu okuyun

Geri