E
emrekbra
Guest
şunu anladım ki iki erkek kuş kesinlikle alınmazmış.salak gibi oluyolar yaaa
sinir oldum

Olmaz Tabi KickBox İzlemek İstiyorsan Olabilir
Şaka Bir Yana OLMAZ![]()
benim bir ara 2 erkek vardı sürekli kafesin içinde birbirlerini kovalıyorlardı. onları izlemesi de zevkli oluyor![]()
7 8 ay aynı kafeste iki erkek baktım. Gerçekten hareketleriyle insana kendilerini izlettiriyorlar. Hiç kavga falan da olmuyor. Normal bir çiftten farkları sadece çiftleşmiyorlar.
7 8 ay aynı kafeste iki erkek baktım. Gerçekten hareketleriyle insana kendilerini izlettiriyorlar. Hiç kavga falan da olmuyor. Normal bir çiftten farkları sadece çiftleşmiyorlar.
küçücük kuşların neresi sevişecek. daha 2 aylık o kuşlar ya yem arıyorlardır yada oyun.
sizce birisini geri versem diğeri etkilenirmi?çunku ben benımle ılgılensın ıstıyorum,oyun oynamak konusmasını ıstıyorum
ilkbaşta tabi etkilenecek. tek olarak alıp gelseydiniz de 1-2 gün yem bile yemeyecekti. ama sonra normale dönüyorlar. ama bana sorarsanız hiçbir zaman tek kuş yetiştirme taraftarı değilim.
şahsi görüşüm.
ama bana sıcaklık göstermiyor ben üretici değilim..oyun oynamak sevmek arkadaş olmak istiorm...yani 2 sı de erkek bıde.ne yapmamı onerırsınız ??