biri disi diğerleri erkek sanki.Disi hangisiyle iyi geçiniyorsa onunla kalsın diğerini ayırın bence
Az önce dişi ile yeşil kuşumu aynı anda eline aldım dişi erkeğe saldırıyormuş gibi yaptı sonra elime döndü ısırmaya başladı bende korkutmamak için tepki vermedim sonunda baya bi acıtında uçurdum sonuç bu şekilde oldu diğer sarı erkeğimle sarı dişiyi aynı şekilde parmağıma aldım bu sefer ne olacak diye yeşil erkeğim karşılık vermemişti sarı erkek karşılık verdi gagalarını kıracaklar sandım o derece kenetlendiler şu an ne yapmam gerekir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadar hırçınlaşıyorlarsa aynı kafese koymayın
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkeği şuanda beslediğin kafeste tutacaksın ve kafese yuvalık takılı olacak dişiyi başka kafese alacaksın birbirlerini görebilirler ancak birbirlerine ulaşamasınlar 2-3 hafta sonra dişiyi erkeğin kafesine alabilirsin bu süre içinde erkeğe de dişiye de mama yapabilir yemlerine nijer tohumu karıştırabilirsinDişiyi mi ayırayım ? Daha detaylı anlatırsan hocam
Erkeği şuanda beslediğin kafeste tutacaksın ve kafese yuvalık takılı olacak dişiyi başka kafese alacaksın birbirlerini görebilirler ancak birbirlerine ulaşamasınlar 2-3 hafta sonra dişiyi erkeğin kafesine alabilirsin bu süre içinde erkeğe de dişiye de mama yapabilir yemlerine nijer tohumu karıştırabilirsin
Edit: nijer tohumu iptal kuşlarınız daha yavru henüz kızışmasın
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman önce iyi anlaşan erkekle dişi kalsın aynı kafeste tek kalan erkeği ayrı odaya alın onlar birbirini görmesin duruma bakın eğer çift olanlar anlaşıyorsa çift olur zaten tek erkeğe ayrı bakarsınızHocam toplamda 3 kuş 2 kafes var 2 erkek aynı kafeste mi kalsın ?