Masallah gercekten hepsi de mukemmel..Senin tepeliler saglam kan cikti masallah.
teşekkürler serkan bey. evet güzel rengarenk sağlam yavrular veriyorlar. albino ve lutino sevdalısı biri olarak beni ayrıca mutlu eden özellikleri ise her kuluçkalarında albino ve lutino tepeli yavru vermeleri.
hem sizin hem benim hem de bu işe gönül veren hobiciler için daha güzel yavrulara inşaallah.
Maşallah, hayirli satışlar olsun.
Güzel yavrular çıkıyor.
Masallah ne guzel Allah gonlunuze gore versin..Herseyden onemlisi iyi bakim..Sizde eminim fazlasiyla yapiyorsunuz ki bu guzellikler ortaya cikiyor.
Maşallah, hayırlı alışverişler olsun..
Maşallah.Alana satana hayırlı olsun.
Arkadaşımızın diğer ilanı nda soylediklerim bunlar için de geçerlidir. Sağlıklı iyi bakımlı kuş isteyenler kaçırmasin.
Bu arada tepeli için fiyatlar biraz düşük gibi geldi tam bilmiyorum piyasayı ama dışarda daha yüksek fiyatlı ilanlar görmüştüm.
Hayırlı satışlar
Maşallah
Fatih Çevik
Cok güzel kuşlar. Benim kuşla anlaşacaklarını bilsem çift olmalarındada sıkıntı olmazsa sarı tepeliyi yarın gelir alırdım
Çok değişik bir tür ama çok sevimliller Maşallah
teşekkürler serkan bey. evet güzel rengarenk sağlam yavrular veriyorlar. albino ve lutino sevdalısı biri olarak beni ayrıca mutlu eden özellikleri ise her kuluçkalarında albino ve lutino tepeli yavru vermeleri.
hem sizin hem benim hem de bu işe gönül veren hobiciler için daha güzel yavrulara inşaallah.
Merhaba,
resimdeki ilk erkek son durum olarak kaç aylık acaba ? 3 ay olarak görünüyor fakat ilan açılalı 3 haftadan fazla oldu galiba. Elimde erkeği ölmüş olan yavrulu lutino dişi var. tahmini 6 aylık civarı. Eş almak istiyorum kendisine. Güncel yaş durumu ve kuşun satılıp satılmadığı hakkında bilgi verirseniz sevinirm.