30 günlük muhabbet kuşu, perişan halde buldum

Selamlar

Bugün çok halsiz ne yazikki hiç direnmiyor,

Akşam üşümesin diye saatlerce katalitik sobayı da yaktım odada. Sürekli petek yanında kafesi. Kurutmadan koymadım kafese.

Inşallah üşüyüp hastalanmamıştır.

Vitamin olarak Gold wings marka bir multivitamin var

Onun dışında başka birşey yok elimde, kullanabileceğim bir ürün önerebilirseniz temin ederim inşallah.

Değerlendirmeniz için kaç resim yükledim

Yani çok halsiz ne diyeceğimi
bilmiyorum.

Inşallah kurtulur.

Kuş iyileşene kadar sıcak ortamda kalmaya devam etsin. Yeterince yemek yiyor mu? Aç olduğu için halsizlik olabilir. Dışkılar toparlanabilir bu arada bence. Kursaktan besleme yapmayı biliyor musunuz ? Kuş kendisi yemek yiyor mu bu önemli bir soru. Ama birkaç adet yem değil. En az 40 50 tane yem yiyor mu mesela? Dal darı varsa önüne koyun aç kalmasın.

Son düzenleme:
Yemiyorsa petşoptan versele laga veya hobi markasının yavru besleme mamasını satın alın. Kursaktan besleme yapmayı biliyorsanız kursaktan besleyin,kuşa 1.5 ml mama verin,mama bilek yakmayacak sıcaklıkta olsun ve yutulabilir kıvamda olsun,ne çok katı,ne çok sıvı.. Mamayı da birden kursağa basmayın,azar azar verin. Mamayı vermeden evvel şırıngaya parmağınız ile vurun içinde hava kalmasın.
Günde 4 kez 4 defa her öğünde 1.5 ml mama verin.
Kursaktan besleme yapmayı bilmiyorsanız ve yapacak birini bulamazsanız ağızdan vermeye çalışın azar azar.

Elinizde probiyotik var mı bu arada onu da sorayım? Sindirim sistemi ve bağışıklık için gerekli önemli.

Ne yazık ki az evel ruhunu teslim etti
Destekleriniz için teşekkür ederim
Diyecek bişey bulamıyorum.
Hakkınızı helal edin.

Ne yazık ki az evel ruhunu teslim etti
Destekleriniz için teşekkür ederim
Diyecek bişey bulamıyorum.
Hakkınızı helal edin.
Elinizden geleni yaptınız, güzel kalbinizle ona destek oldunuz.İnşallah o ureticinin elinde daha fazla kuş telef olmaz demekten başka bişi gelmiyor elden.

Geri