celilshn27
Paylaşımcı Üye
Soruyu zaten başlıkta yazdım cevaplarınıza göre yuvalık takacağım
tabiki çiftleşemez en az 0 aylık olması lazımSoruyu zaten başlıkta yazdım cevaplarınıza göre yuvalık takacağım
10 mu demek istediniztabiki çiftleşemez en az 0 aylık olması lazım
evet pardon10 mu demek istediniz
Düşünüyorum abi dişinin yanında yavru olarak kalıyorKardeşim erkek 9,10 aylık olsun, olur. Kendine damızlık erkek alırsan daha iyi olur bence.
En iyisi olur.Düşünüyorum abi dişinin yanında yavru olarak kalıyor
Abi ben gittim aldığım yere iki kuşuda verdim paramı aldım başka iyi bir petshop tan yavru aldım baksana nasıl kuş rengini çok sevdim geldiği gibi biraz korktu ama hemen elime geldi hiç ısırmadı bütün kuşları tek tek denedim bunu seçtim nasılEn iyisi olur.
MaşALLAH. Daha yavru, erkekAbi ben gittim aldığım yere iki kuşuda verdim paramı aldım başka iyi bir petshop tan yavru aldım baksana nasıl kuş rengini çok sevdim geldiği gibi biraz korktu ama hemen elime geldi hiç ısırmadı bütün kuşları tek tek denedim bunu seçtim nasıl
![]()
Kanatlarında kan var gibi ama kan değil sanırım kirlenmiş ben kendim tek tek bütün kuşları denedim hepsi çılgına döndü korkudan cinsiyetini falan söylesene konuya yazınca bakan olmuyor ırkı falan yaşı![]()
Abi beyaz dışkı yapıyor ama sanırım pankreas kaynaklı ne yapacağım ilaç falan ne vereyim evde sülfa mezatin varMaşALLAH. Daha yavru, erkek
sağol tam 40 dakika boyunca kuşları izledim hepsini tek tek tuttum ne kadar çok ısırıyor diye baktım hele bi albino vardı 200 dedi 150 dese alacaktımMaşallah güzel kuş
Bugün farkettim sanırım yem kırmayı tam bilmiyor 10 tane yemden 3 tanesini kirabildi sıkıntı olur muAlbino erkekse değer bende dişi var güzel oluyor
3 5 tane kırıyorsa hepsini kirabilir. Benim geçen kuluckadan olan 2 aylık yavrum da çok yem tuketmiyor. Varsa dal darı koy kafes dibineBugün farkettim sanırım yem kırmayı tam bilmiyor 10 tane yemden 3 tanesini kirabildi sıkıntı olur mu
Erkek muhabbet kuslaari 6 aylık dişiler 8 aylıktan itibaren eslesebilirlerSoruyu zaten başlıkta yazdım cevaplarınıza göre yuvalık takacağım
Gittim petshoptan 3 dal aldım sipariş ettiğim dal darı gelene kadar idare edeceğiz günde 5 saat falan koysam yeter mi onun dışında diğer yemlere olan ilgisini artırmak için3 5 tane kırıyorsa hepsini kirabilir. Benim geçen kuluckadan olan 2 aylık yavrum da çok yem tuketmiyor. Varsa dal darı koy kafes dibine
Cevap için sağolun ama kuşları iade edip çok güzel bir erkek yavru aldımErkek muhabbet kuslaari 6 aylık dişiler 8 aylıktan itibaren eslesebilirler
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence yeter yem kiriyormus zaten hemde yer alışır o benceGittim petshoptan 3 dal aldım sipariş ettiğim dal darı gelene kadar idare edeceğiz günde 5 saat falan koysam yeter mi onun dışında diğer yemlere olan ilgisini artırmak için