5 Aylık Erkek Muhabbet Kuşu İçin Yem Önerisi

yagizkafkef

Yeni Üye
Merhabalar. Muhabbet kuşum şuanda ortalama 5 aylık bir erkek. Yem olarak Gardenmix Young Budgies yemi kullanıyordum fakat içindeki aspir oranı çok yüksek ve muhabbet kuşum aspir yemeyi tercih etmiyor. Sizce nasıl bir yem karışımı kuşum için iyi olur?

Garden mix veya Versele Laga markalarının yemlerini alabilirsiniz. Aldığınız yem içerisinde renkli boyalı ekmek yem olmasın.
Garden mix pembe platin güzel bence.

Garden mix veya Versele Laga markalarının yemlerini alabilirsiniz. Aldığınız yem içerisinde renkli boyalı ekmek yem olmasın.
Garden mix pembe platin güzel bence.
Cevabınız için çok teşekkürler. Bazı konuşmalarda tohumları teker teker alıp kendim karışım yapmamın daha iyi olacağını söyleyenlerle karşılaştım. Sizce gerek var mı? Eğer varsa hangi tohumlarla nasıl bir oran gözetmeliyim? Şimdiden teşekkürler.

Geçen hafta 5 aylık show jumbo kuşum için yaptığım karışım.
1 kg Deli Nature Premium
1 kg Gardenmix Pempe Şerit
500 Gr kaliteli tozsuz açık aspur
250 Gr Japon Darısı

Deli Nature ve Garden Mix içerisindeki Çekirdek benzeri olan beyaz aspirleri ayıtladım ve bir karışım yaptım

Garden mix pempe şerit içeriği sanki eskisine göre sadeleştirilmiş aspur oranı çok çok düşük akdarı çok fazla, deli nature de akdarı az aspur çok yani oranları sıkıntılı bence Versele lagadada yulaf çok

Son düzenleme:
Geçen hafta 5 aylık show jumbo kuşum için yaptığım karışım.
1 kg Deli Nature Premium
1 kg Gardenmix Pempe Şerit
500 Gr kaliteli tozsuz açık aspur
250 Gr Japon Darısı

Deli Nature ve Garden Mix içerisindeki Çekirdek benzeri olan beyaz aspirleri ayıtladım ve bir karışım yaptım

Garden mix pempe şerit içeriği sanki eskisine göre sadeleştirilmiş aspur oranı düşük akdarı çok fazla deli nature de akdarı az aspur çok yani oranları sıkıntılı bence Versele lagadada yulaf çok
Cevabınız için çok teşekkürler. Yemleri internetten mi temin ediyorsunuz?

Ankaraya gitmiştim kızılayda pet shoptan elden aldım çoğu yerde bulunmuyor deli nature

Deli Nature hakkında da çok olumlu yorumlara rastlamadım. Siz de düşünüyorsunuz önerir misiniz?

Akdarı oranı yok denecek kadar az nijer normalden 2 tık fazla tohum açısından biraz yağlı kuşa yağlanma yapar diye içerisine garden mix ekledim direk vermek mantıklı gelmedi
Garden mix te yavan geldi içerik olarak tam olmasada birbirini tamamladı gibi

Markadan ziyade taze tohum bulmaya bakın güvenilir yer varsa taze temiz olduğuna eminseniz oranları ayarlanarak alınabilir paket yem almaktaki amaç en azından üzerinde bir tarih oluyor kapalı ürün olduğundan temiz hissiyatı oluşturuyor

Geri