Emre_kocaoglu
Yeni Üye
OlurBu eski bir resim yenisini cekiyimmi 2 haftalık dan fazla
OlurBu eski bir resim yenisini cekiyimmi 2 haftalık dan fazla
Bu yeterlimi
HAla kızgınlar çiftleşirler benceBu yeterlimi
Dişi iyide erkek ayak atmıyor öpmüyor mama ile olurmu diyorsunHAla kızgınlar çiftleşirler bencearada bir yumurta maması falan koy o da iyice kızgınlaştırır
İstersen kızıştırıcı da verebilirsin yada erkek iyi değilse değiştirebilirsindeDişi iyide erkek ayak atmıyor öpmüyor mama ile olurmu diyorsun
Nijer tohumu gibimi? Degistiremem oğlum gibi ısındım çok saf geliyor aslında sıçrarken her defasında bı kısa ses çıkarıyor o farklı çok seviyorum yani ciftleşmezmiİstersen kızıştırıcı da verebilirsin yada erkek iyi değilse değiştirebilirsinde![]()
Nijer tohumu yağlanma yapabilir ciğerlerde .size bi marka önereyim istersenizNijer tohumu gibimi? Degistiremem oğlum gibi ısındım çok saf geliyor aslında sıçrarken her defasında bı kısa ses çıkarıyor o farklı çok seviyorum yani ciftleşmezmi![]()
Olur içeriği neNijer tohumu yağlanma yapabilir ciğerlerde .size bi marka önereyim isterseniz
Birde acaba alışamadılarmiki çünkü çok durgunlar ötmüyorlar yeme gidiyorlar yuvanın yanına kadar zamanamı ihtiyaçları var alışmaları için.Nijer tohumu yağlanma yapabilir ciğerlerde .size bi marka önereyim isterseniz
Instagram WhatsApp falan varsa verebilir misiniz birkaç soru soracağım da. Çok bilgilisinizNijer tohumu yağlanma yapabilir ciğerlerde .size bi marka önereyim isterseniz
emre_kocaoglu_Instagram WhatsApp falan varsa verebilir misiniz birkaç soru soracağım da. Çok bilgilisiniz
emre_kocaoglu_buradan ulaşabilirsiniz
İnstagramdan detaylı bilgi verebilirim bana istek atınBirde acaba alışamadılarmiki çünkü çok durgunlar ötmüyorlar yeme gidiyorlar yuvanın yanına kadar zamanamı ihtiyaçları var alışmaları için.
Attım istek
İnstagramdan detaylı bilgi verebilirim bana istek atın![]()
Sorabilirsiniz istediğiniziAttım istek