Kahraman KÖROĞLU
İstanbul - Maslak 0538 581 96 82
S.a herkeze hayırlı ramazanlar
01 - Irkı: Yerli
02 - Cinsiyeti: Dişi
03 - Yaşı: 8 Aylık
04- Sağlık Durumu: İyi
05- Bilezik No: -
06 - Fiyatı: Ücretsiz
07 - Geçerlilik Tarihi: Güvenilir yuva bulana kadar
08 - Satılan / Alınacak Şehir: İstanbul - Maslak
09 - Gönderilebilecek Mesafe: Gönderim Yok
10 - İrtibat Telefonu:538 581 96 82 (Whatsapp dan ulaşabilirsiniz)
11 - Mail Adresi: elifkahraman884@gmail.com
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: sabah 9 akşam 11
13 - Açıklamalar: Kuş bana 2 ay önce geldi bi komsumuzun evinde idi bakmakta sıkıntı çekiyordu aldımda gagasında mantar ve üst solunum yolu sıkıntısı vardı. Allaha sükür mantarını tamamen giderdim üst solunum yolu problemi iyileşti bana düşen kısmını allaha sükür başarıyla atlattık. Üretim amaçlı bakmayacak +18 yaş tecrübeli bi arkadaş a kuşu ücretsiz olarak sahiplendirecem bilinsiz olan kişiler hiç bosuna istemesin düzenli bakım olmazsa solunum problemini tekrar yaşar çünkü. Gayet uysal bir kuştur ısırma dahi bilmez Hayırlı olsun şimdiden alan arkadaşa
01 - Irkı: Yerli
02 - Cinsiyeti: Dişi
03 - Yaşı: 8 Aylık
04- Sağlık Durumu: İyi
05- Bilezik No: -
06 - Fiyatı: Ücretsiz
07 - Geçerlilik Tarihi: Güvenilir yuva bulana kadar
08 - Satılan / Alınacak Şehir: İstanbul - Maslak
09 - Gönderilebilecek Mesafe: Gönderim Yok
10 - İrtibat Telefonu:538 581 96 82 (Whatsapp dan ulaşabilirsiniz)
11 - Mail Adresi: elifkahraman884@gmail.com
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: sabah 9 akşam 11
13 - Açıklamalar: Kuş bana 2 ay önce geldi bi komsumuzun evinde idi bakmakta sıkıntı çekiyordu aldımda gagasında mantar ve üst solunum yolu sıkıntısı vardı. Allaha sükür mantarını tamamen giderdim üst solunum yolu problemi iyileşti bana düşen kısmını allaha sükür başarıyla atlattık. Üretim amaçlı bakmayacak +18 yaş tecrübeli bi arkadaş a kuşu ücretsiz olarak sahiplendirecem bilinsiz olan kişiler hiç bosuna istemesin düzenli bakım olmazsa solunum problemini tekrar yaşar çünkü. Gayet uysal bir kuştur ısırma dahi bilmez Hayırlı olsun şimdiden alan arkadaşa