Karadeniz Pet

acil cevapp :(

Ç

çikoekt

Guest
3-4 aylık erkek bir muhabbet kuşum var. uzun yola gittiğim için bir haftalığına bir arkadaşa vermiştim. arkadaşın annesi kuşu avcuna alarak vve sıkarak sevmiş sağolsun :mad::mad::mad::mad::mad:
kuş daha önce parmağımı uzatınca hemen gelirdi oynardı başını okşatırdı hatta bir saat kadar ilgilenmediğimde önümden uçarak geçer dikkat çekmeye çalışırdı. şimdi cak cak bağırıp duruyor. yanına yaklaştırmıyor elimi uzatsam kaçacak yer arıyor. daha önce konuşmaya çalışır gibi tatlı tatlı ötüyordu şimdi carıl carıl bağırıyor sebepsiz yere. konuşmaya küsmüş gibi. sürekli kabarık duruyor.
kuşun ensesinin altındaki tüylerin birkaçı hep kabarık.
4 gündür alıştırmaya çalışıyorum eskisi gibi hiçbir düzelme olmadı ne yapmam lazım acil cevap verirseniz sevinirim.:confused::confused:
 
Korkmuş, güven tazeleyin elinizden yem yedirin her şeyi en baştan yapacaksınız ve en zoru olacak.
 
başka birşey yapamaz mıyım ilk aldığımda iki üç günde alışmaya başlamıştı çok hızlı alıştı. şimdi dört beş gündür hiç bir gelişme yok sadece kafesten tüneğine tüneğinden kafesine gidip geliyor sessiz sessiz kabarık duruyor hiçbirşey yokken carıldamaya başlıyor. kafesinde bile oyun oynamıyor
 
Geri
Üst