ciko cikos
Yeni Üye
herkese iyi geceler benim muhabbet kusum alali 7 8 ay oldu aldigimda 2 aylikti dun suya girdi daha oncede yikanmisligi vardi bende suya girmisken cesmeye ilik suya soktum yikadim sonra kurutma makinasi ile cok temkinli kuruttum kuruduktan sonra cok sinirlendi ellerimi isirdi kacti ucamadi kapiya carpti ve yere dustu sonra kafesine goturdum kanatlarini cok sinirli sinirli acti kapamadi tam sonra hic konusmamaya basladi ve oylece duruyor bu sabah ta diskisi koyu renk yesik geldi simdi ishal e dondu salatalik normalde yiyor ama bikac aydir vermiyoduk dun keyfi yok mutlu olsun diye salatalik ve balli kraker verdik simd dunden beri tuneginde duruyor konusmuyor kanatlarini tam kapatmiyor ama kabarikta durmuyir sadece kanatlari hafif acik duruyor ve haslanmis patates verdik ucamiyor dunden beri ama yurumesinde sikinti yok sadece ucamiyor cok korkuyorum acaba sok a mi girdi daha once de banyo yapmisti bu sefer cok sinirlendi arkadasim panik olmustur ondan dedi ne yapmaliyim lutfen o benim kardesim gibi dunden beri agliyorum.
usumesin diye ustunu ortuyoruz ve normalde de kalorifer petegi yaninda kafesi lutfen yardim edin cikos um kurtulsun
bu arada veteriner e gotureyim dedim ama simdi ondan da urker yolda usur diye cesaret edemedim....
usumesin diye ustunu ortuyoruz ve normalde de kalorifer petegi yaninda kafesi lutfen yardim edin cikos um kurtulsun
bu arada veteriner e gotureyim dedim ama simdi ondan da urker yolda usur diye cesaret edemedim....