Youtube da biraz araştırma yaptığınızda karşınıza genellikle iki çeşit kuş eğitim videoları çıkar Adem oğuzun videoları ve diğerleri. Böyle ayırmak doğru olur mu bilmiyorum ama Adem oğuz un eğitim videoları diğer videolardan farklı , özellikle kuşa yaklaşma konusunda. Genelde herkesin söylediği şey aynıdır kuş ilk geldiğinde bir iki gün kafeste kalsın , kuşa çok nazik davranın , sakın elinizle yakalamaya çalışmayın Adem oğuz ise bunun tam tersini savunuyor geldiği gün dışarıya çıkartıp kendine alıştırıyor eliyle kuşu yakalamanız gerektiğini söylüyor. Sizce hangi yöntem daha iyidir

En sevmediği şey emir almak.Lütfü'ye neyi yapma dersen onu yapar.Eğer üzerine giderseniz, kamikaze dalışlarına hazır olun ve oradan hemen uzaklaşın yoksa sizi yıldırana kadar uğraşır.
 En sevmediği şey emir almak.Lütfü'ye neyi yapma dersen onu yapar.Eğer üzerine giderseniz, kamikaze dalışlarına hazır olun ve oradan hemen uzaklaşın yoksa sizi yıldırana kadar uğraşır.  Size işi düştüğü zaman tam bir bey efendi olur.Omuzunuza gelir kibarca sizi öper ve kendini öptürür.Eğer ki elinizde onun ilgisini çeken bir şey varsa yağcılıkta sınır tanımaz.
 Size işi düştüğü zaman tam bir bey efendi olur.Omuzunuza gelir kibarca sizi öper ve kendini öptürür.Eğer ki elinizde onun ilgisini çeken bir şey varsa yağcılıkta sınır tanımaz.