Yavuz GEREKLİOĞLU
Emektar Üye
Merhabalar.Muhabbet kuşu için ,ağaç tünek çapı kaç mm olmalıdır?Teşekkürler.
10mm-12mm arası işinizi görür.Ben geçen ay 1 paket(10 tane var 40 cm)5 tl'ye aldım.Merhabalar.Muhabbet kuşu için ,ağaç tünek çapı kaç mm olmalıdır?Teşekkürler.
nereden aldın acaba internettenmi aldın internetten aldıysan yada aldığın yerin internet adresi varsa verebilirmisin10mm-12mm arası işinizi görür.Ben geçen ay 1 paket(10 tane var 40 cm)5 tl'ye aldım.
Gayet güzel.
Evet internetten aldım.Karşı ödemeli 4 adet tünek+kargo:27.5 lira tuttu.Petshoplarda tanesini 2 liraya veriyorlar.Adres yok ama tel var.İst-Avr.yakasında.Uğur Roman:0532 330 18 59.nereden aldın acaba internettenmi aldın internetten aldıysan yada aldığın yerin internet adresi varsa verebilirmisin
internet adresi yokmu sitesi falan yaniEvet internetten aldım.Karşı ödemeli 4 adet tünek+kargo:27.5 lira tuttu.Petshoplarda tanesini 2 liraya veriyorlar.Adres yok ama tel var.İst-Avr.yakasında.Uğur Roman:0532 330 18 59.
internet adresi yokmu sitesi falan yani
Bu adamın numarasını internetten aldım.Tahta tünek diye aratınca çıkmıştı.Zaten karşı ödemeli olarak gönderiyor sıkıntı olmadı.PTT Kargo ile geldi bana.internet adresi yokmu sitesi falan yani
Plastik tünek sağlıksızdır.En güzeli ahşap tünek,ağaç dalı takın ama her ağacın dalını takamazsınız.Kuşlar haliyle kemirmeyi sevdiklerinden zehirlenme ihtimali var.plastik zararlı mı ki? zaralıysa ben de ağaç dalı falan takayım kafese.
Plastik tünek sağlıksızdır.En güzeli ahşap tünek,ağaç dalı takın ama her ağacın dalını takamazsınız.Kuşlar haliyle kemirmeyi sevdiklerinden zehirlenme ihtimali var.
Satın almak yerine kendiniz yapmayın deneseniz ?bende bu konuyu merak ediyorum ustalardan yorum bekliyorum artı tırtıklı olması avantajmıdır
Önce kendim yaptım bahçedeki dut ağacından ama sonra memnun olmadım ve kavela çıtası alarak yaptımSatın almak yerine kendiniz yapmayın deneseniz ?