Ailemizin yeni ferdi "Pamuk" ama cinsini bilmiyorum!?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Meltem KUTLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Meltem KUTLU

Guest
İyi akşamlar,

Bugün evimize yeni bir üye katıldı, adı Pamuk. Uysal mı uysal sessiz mi sessiz... Hatta o kadar sessiz ki geldiğinden beri bir kere bile ötmedi, oturdu tüneğine kaldı, yemek yok su yok, öylece bakınıyor etrafa ve uyukluyor. Tamam itiraf ediyorum, çok panik olmuş durumdayım :( Yaklaşık 45 dk kadar kutuda kaldı, panik yaptı sanırım. Bir de bu yetmezmiş gibi belli aralıklarla gagasını açıp kapıyor. Hayvancağız depresyona girdi galiba :( Sanırım bize veteriner yolu gözüktü.

Ah bu arada sizlerden bir ricam olacaktı, Pamuk'un cinsiyetini bana söyleyebilir misiniz acaba? Severken kafam karışıyor, kızım mı desem oğlum mu?! Resmini aşağıda bulabilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler...

img2217kt.jpg

Oğlunuz hayırlı olsun ev ortamında alışana kadar öyle sessiz sessiz etrafına bakacaktır. Acıkınca yem ve suyunu içecektir çok şirin bir kuş

Cevabınız için çok teşekkür ederim... Çok şirin gerçekten, daha yeni ama böyle parmağımı uzatıp yanaklarını okşamama izin verdi :) Ama daha fazla dokunmak istemedim açıkçası, biraz kendine gelmesini istedim.

Şu an ilk kez Pamuk'un sesini duydum, az önce belgeseldeki kuş seslerine cevap verdi :):):)

Kutuda delik felan varmıydı ağızını açıp kapıyorsa nefesi ile ilgili bir problem olmuş olabilir, dikkat etmek lazım kutuya alacağım zaman delikleri çok çok yaparım içerde dararmasın vs diye neyse üst mesajdaki gibi oğlunuz hayırlı olsunda isim yakışmamış oğlana :) Ama biraz dişi gibi göründü bana da çeresinin orada beyazlıklar var gibi.

Hayırlı olsun, ilk günler olur böyle şeyler telaşe etmeyin meltem hanım.Allah uzun ömürler versin.

Kutuda delik felan varmıydı ağızını açıp kapıyorsa nefesi ile ilgili bir problem olmuş olabilir, dikkat etmek lazım kutuya alacağım zaman delikleri çok çok yaparım içerde dararmasın vs diye neyse üst mesajdaki gibi oğlunuz hayırlı olsunda isim yakışmamış oğlana :) Ama biraz dişi gibi göründü bana da çeresinin orada beyazlıklar var gibi.

Çok büyük delikler vardı, ona özellikle dikkat ettim, hatta yürürken fazla sarsmayayım diye de çok dikkatli oldum :) İsim konusunda hala kararsızım ama böyle yumuşacık ve beyazı çok diye öyle isim verdim. Teşekkür ederim.

maşallah çok tatlı yavru erkek , rengi falan 10 numara..maşallah gayet sağlıklı görünüyor..ilk günlerde bu tür durumlar normal 3 4 gün sonra canavar gibi olur merak etmeyin.

Herkese tekrardan merhaba;

Bugün 3. günümüze girdik ve çok büyük gelişmeler var. Yemek yiyor, su içiyor, kafesinde oradan oraya uçarak ötüyor, özellikle ben yüksek sesle konuştuğumda ötmeye başlıyor :) Elimden yemek yemiyor, ama göğsüne dokunduğumda hemen parmağıma atlıyor. Hatta o şekilde bugün kafesinden bile çıkardım, uçtu tekrar kafesine geldi ve tekrar parmağıma alıp içeri soktum. Şimdi de mışıl mışıl uyuyor ;)

Benim görüşümde erkek ,panikleyecek bir durum yok yaşadığınız süreç olması gereken ve normal bir süreçtir.
Maşallah.

Geri