PofuduğunBabası
Meraklı Üye
Akıllı yemliği normal yemlik bölümüne takabilir miyiz? çünkü kuşum akıl almaz derece yem atıyor ve kafesim küçük biraz akıllı yemliği oraya takabilir miyiz? sorun olur mu?
Bana kafesi satan petshopçu takabilirsin dediBildiğim kadarı ile akıllı yemlik kısmı daha büyük oluyor yani normal yem bölümüne takabileceğinizi zannetmiyorum.
Aynen çünkü normal alan küçük diye biliyorum akıllı yemlik içinTel kesersen takabilirsin o anlamda demiştir.
Yo direk yemlik bölümüne takabilirsin dedi çıkıntılı idi altı direk oturt dediTel kesersen takabilirsin o anlamda demiştir.
Deneyin o zaman.Yo direk yemlik bölümüne takabilirsin dedi çıkıntılı idi altı direk oturt dedi
Az para istemedi 15tl istedi iade kabul etmem dediD
Deneyin o zaman.
Pardon ama ben uygun olmayacağını söylüyorum siz ısrarla olur diyorsunuz yapabileceğim bir şey yok malesefAz para istemedi 15tl istedi iade kabul etmem dedi
Benim olduğum durumda olsaydınız emin olun sizde olmasını çok isterdiniz. Dün 1 kuş 4 kilo yem dışarı attı yemin kilosu 16.50 hesaplayın durumumuPardon ama ben uygun olmayacağını söylüyorum siz ısrarla olur diyorsunuz yapabileceğim bir şey yok malesef
Bakın ne demek istediğinizi anlıyorum 3 kuş besliyorum ve besliyorsak tabi ki harcamalarımız olacak yani ya kuş beslemeyeceksiniz ya da harcamalara bu kadar dikkat kesilmeyeceksiniz bunlar normal şeylerBenim olduğum durumda olsaydınız emin olun sizde olmasını çok isterdiniz. Dün 1 kuş 4 kilo yem dışarı attı yemin kilosu 16.50 hesaplayın durumumu
Kafesinin kapağı sürekli açık ama şuan bilekafesi büyütseniz?belki kuşun canı sıkılıyor.benim kuşlarımda sıkıldıkça kumu boşaltıyor ama hiç kızmıyorum.yemlerini sürekli kontrol etmeyi sevdiğim için hiç akıllı yemlikte kullanmadım.
Öneriniz için teşekkürler kuşum erkek Profil fotoğrafımdaki o toplardan korkuyor. 2 halka iç içe olan oyuncağı ve salıncağı var Ama hala huyu devam ediyor.Kuşun oyun oynuyor. Maksadı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Sen akıllı yemlik te taksan onu da dökecek. Ayrıca yemlik kapısına akıllı yemlik takamazsın. Kafesinin fotoğrafını yollar mısın, yemlik tarafından çekip bir bakalım.
Senin yerinde olsam şöyle yapardım: Kafesin tabanında ızgara varsa çıkartır, yemliği dökse de yenisini koymam kafes tabanına dökülenleri yeme zorunda bırakırdım. Dişiyse kızgınlığı geçene kadar veya bıkana kadar yem dökmeye devam eder. Belki bir oyuncak salıncak alarak huyundan vaz geçirebilirsin.
Toplu zilli oyuncakları seviyorlar.
![]()
FotoğrafKuşun oyun oynuyor. Maksadı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Sen akıllı yemlik te taksan onu da dökecek. Ayrıca yemlik kapısına akıllı yemlik takamazsın. Kafesinin fotoğrafını yollar mısın, yemlik tarafından çekip bir bakalım.
Senin yerinde olsam şöyle yapardım: Kafesin tabanında ızgara varsa çıkartır, yemliği dökse de yenisini koymam kafes tabanına dökülenleri yeme zorunda bırakırdım. Dişiyse kızgınlığı geçene kadar veya bıkana kadar yem dökmeye devam eder. Belki bir oyuncak salıncak alarak huyundan vaz geçirebilirsin.
Toplu zilli oyuncakları seviyorlar.
![]()
Allta koşmayı seviyor ızgaratyı çıkarsam mikrop kapmaz demiLevent üstadın dediğini yaparak bir deneyin alttaki ızgarayı çıkarın temiz bir şey serin alta attıklarını yesin bir süre. Merak etmeyin bir süre bağırır çağırır ama sonunda ekmek yediği yere ihanet etmemeyi öğrenir.
Dediğinizi uygulayalım bakalım artık günlük temizleyeceğizGün aşırı temizlemeniz önemli. Kısa sürede mikrop kapmaz.