akşamdan sabaha sağ kanadını kaldırıp durdu

5CiciKuşAnnesi

Yeni Üye
Arkadaşlar Allah rızası için yardımcı olun . Muhabbet kuşum mavişim evlattan öte benim için . Hicbirsey yokken akşamdan sabaha sağ kanadını kaldırıp durdu . Ne yara ne de kan var. İsali hastalığı kesinlikle yok yemeğini yiyor. İlgileniyorum sürekli. Geçen yıl da sağ kanadın dan köklü tüy koparıp kanatmıştı. Ben hangi veterinere götürsem de biz bakmıyoruz dediler. Kuşcu abiye danışıp batıkonla temizleyip teramincin krem sürdüm iyileşti geçti. Yaklaşık birbuçuk yıl bisey olmadı. Şuan uçamıyor ama her şeyi iyi. Dışarı salmıyorum. Ne yapabilirim?

Arkadaşlar Allah rızası için yardımcı olun . Muhabbet kuşum mavişim evlattan öte benim için . Hicbirsey yokken akşamdan sabaha sağ kanadını kaldırıp durdu . Ne yara ne de kan var. İsali hastalığı kesinlikle yok yemeğini yiyor. İlgileniyorum sürekli. Geçen yıl da sağ kanadın dan köklü tüy koparıp kanatmıştı. Ben hangi veterinere götürsem de biz bakmıyoruz dediler. Kuşcu abiye danışıp batıkonla temizleyip teramincin krem sürdüm iyileşti geçti. Yaklaşık birbuçuk yıl bisey olmadı. Şuan uçamıyor ama her şeyi iyi. Dışarı salmıyorum. Ne yapabilirim?
Besleme diyetinizi ve kullandığınız takbiyeleri detaylı markalarıyla yazın.

Yemlerimiz kapalı paketlidir daldarı veririm hafta da bir .vitaminler kuki markası multivitamin c vitamini mineral plus var e vitamini var.

Yemlerimiz kapalı paketlidir daldarı veririm hafta da bir .vitaminler kuki markası multivitamin c vitamini mineral plus var e vitamini var.
Kuşlara hangi takviyeyi hangi aralık ve dozlarda veriyorsunuz. Multi vitaminin içerik resmini ve kuşun bir videosunu paylaşır mısınız.

Kuşun görselini güncel videosunu paylaşın da görelim önce. Streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz. Kuşun son yaptığı dışkılarının görüntüsünü de videoya kaydedin. Buraya linki atın.
Kuşunuzun beslenme programını detaylıca yazın. Vitamin veriyorsanız hangi marka ve haftada kaç kez kaç damla veriyorsunuz,suluktaki su kaç günde bir değiştiriliyor yazın buraya. Hassas teraziniz varsa kuşu tartın ağırlığını bize söyleyin.

Geri