Teşekkürler birde konuyla alakasız ama kafeste durmayı sevmiyor yatma zamanı dahil gidip dolu yemliklerin içine giriyor yerinde durmuyor ve bizi uyutmuyor bi öneriniz varmı acabaO zaman erkektir, merak etmeyin.
Çok teşekkürler dediğiniz gibi geldiği günden beri alıştı bize pek kafeste durmadı ondandır sanırım yardımlarınız için teşekkürler tekrarKAfesin kapısını sürekli açık bırakın, dışarıda rahat oynayacağı bir oyun alanı yapın; bir salıncağın duvara asılması olabilir. Bu konuda örnek resim vardır; ekte bulunan linke bakabilirsiniz ancak şunu unutmayın; onlar muhabbetlerdir. Adı üstünde, muhabbeti çok olur, sesleri de keza öyle. Alıştı ise hiç tepenizden inmez.
Rica ederim, linki paylaşmayı unutmuşum:Çok teşekkürler dediğiniz gibi geldiği günden beri alıştı bize pek kafeste durmadı ondandır sanırım yardımlarınız için teşekkürler tekrar
İyi günler albino muhabbet kuşumun cinsiyeti nedir acaba öğrenebilirmiyim